Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

OK. Widze wszystkie Wasze wpisy i zrobie tak jak chcecie. W pierwszej kolejnosci chcalbym aby osoby z Wawy odebraly a ja w tym czasie sobie przygotuje przesylki. Najwieksza na slask.

Ciekawe ile wyjdzie ta jedna duza przesylka. Czy wiecie jak sobie licza za kg. w Polsce?

andrea29, 11 Lut 2005, 01:33

>-> McGyver: daj mi znać - jak już będziesz wiedział co i jak - kiedy mam Ci posłać Tabletki.

>Pozdr. :)

Najlepiej parę dni po tym, jak Kaszio wyśle do mnie pakę z głośnikami, żebym miał czas posortować i wygrzebać Twoje Morele.

>kaszio

Mozesz sie dowiedziec (ponegocjowac) w Audiocomponents, jaka musi byc minimalna kwota zamowienia (bez rabatu - wg cen z ich cennika), aby uzyskac taki sam rabat, tj 20%, jaki dali w obecnie realizowanym zamowieniu.

Byloby to bardzo wazne przy nastepnych zbiorowych zamowieniach, bo zawsze byloby wiadomo, do jakiej minimalnej wartosci musza byc zebrane zamowienia zainteresowanych zakupem, aby zamowienie mozna bylo realizowac z takim rabatem. Znajomosc tej minimalnej kwoty bylaby bardzo przydatna. Lista chetnych bylaby wowczas otwarta co najmniej tak dlugo, az uzyskaloby sie te minimalna kwote zamowienia.

>kaszio

Tzn na SS i Vifa-20%, a na inne.... to wyglada tak: (sprawdzilem po powyzszym moim wpisie, stad poprawka z tymi 20%), no i za przelew gotowkowy te -5%... rozumiem ze by pozostalo rowniez.

Vifa/Scan-Speak -20%

Peerless -15%

Seas/Eton/Morel -5%

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Mam troche utrudniony dostep do internetu i od czasu do czasu sie bede odzywal ale spokojnie czuwam.

Wiem ze przesylka bedzie po skapletowaniu wyslana do mnie 21.02. Dlaczego??

Rolph sugeruje ze woli jak wysylka idzie caly czas a nie zostaje na weekend gdzies zrzucona i ma czekac przez 3 dni na skladzie a potem dopiero dalej. Wie ze jak wysle w poniedzialek to napewno do czwartku lub piatku pojawi sie w Wawie.

Widzieliście kiedyś sprzedawcę tak obeznanego i z takim podejściem do klientów z Polski?

Myślę, że choćbyśmy i znaleźli gdzieś jeszcze troche taniej, to kolejne zakupy będą i tak u Rolpha.

Kiedy planujecie nastepne zamowienie? Sa chetni, ktorzy sie nie zalapali tym razem? Zastanawiam sie nad kupnem 2x wysokotonowej Vify XT25TG30 oraz 2x niskosredniotonowej XT18WH09..

Zagra to razem ladnie? Przeszukalem forum i nie bylo jeszcze takiego zestawienia. Mialoby to docelowo grac w obudowie zamknietej (ok 20-25 litrow). Prosze o porady odnosnie takiego (ew. innego lepszego) konfigu..

Pozdrawiam!

Wiatm jestem zainteresowany zamówieniem(peerless sls8 lub 10) jeśli by takie miało mieć miejsze w najbliższej przyszłości.Prosze o info na maila w razie projektu 'holandia'.

Pozdrawiam.

Pnowie.. ponawiam pytanie ;-) Jak zagraja te dwie Vify razem ze soba? Jest lepsza konfiguracja? Chcialbym uzyskac w obudowie zamknietej dzwiek czysty i delikatny (nie jakis natarczywy) do muzyki glowniej klasycznej..

Dziekuje za odpowiedzi!

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Jesli dobrze pamietacie to Rolph mial wszystkie glosniki praktycznie od reki ale oprocz 2 szt Eton 25 SD1.

Napisalem ze chce otrzymac wszystkie glosniki w jednej przesylce a nie jak proponowal Rolph ze te 2 szt. dosle pozniej. Glosniki napewno juz skompletowal i czeka do poniedzialku aby wyslac tak jak napisalem wczesniej.

Czekajcie spokojnie. Powiem szczerze ze ja tez juz nie moge sie doczekac bo skrzyneczki juz sa prawie ukonczone i czekaja tylko na podfrezowanie pod glosniki.

Jesli chodzi o 3 edycje zamawiania to powiem tylko tyle ze juz jest okolo 10 osob chetnych ktore przyslaly do mnie maila. Nie mam pojecia czy sie tym zajme ale jezeli nikt nie bedzie otwarty na zalatwianie spraw z zamawianiem z osob chetnych to moze w srodku marca (jak zalatwie sprawy z rozeslaniem zamowionych glosnikow) to moze sie wezme i zbiore zamowienia od zainteresowanych osob. (na dzian dzisiejszy jeszcze tego nie jestem pewny)

Pozdrawiam zamawiajacych.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dobra jestem juz na necie online. Moje skrzyneczki na glosniki ktore zamowielem sa juz prawie gotowe. Ja biore dwa morele MDT 29 i MW 144. Tak ja pisalem znalazlem czlowieka co zajmuje sie robieniem skrzynek. Jeszcze 2 dni i bedzie polozony fornir. W skrucie so to dwie podlogoweczki o przedniej sciance 165 mm. Jesli ktos chcialby zobaczyc zdjecia to wysle na priva. Nie chce tu urzadzac jakis reklamy dla tego czlowieka. Wyglada to naprawde fajnie. Moze wkleje jakies ze 2 fotki jak bedziecie chcieli. Napewno pochwale sie jak juz beda cale zrobione. Maxiann dzieki za obliczenia zwrotnicy dla moich glosnikow. Pozdrawiam . Mysle ze w czwartek beda juz glosniki w Wawie.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Tak jak napisalem wczesniej pisalem jezeli moi znajomi sie zdecyduja na zakup glosnikow to cos zorganizuje kolo konca marca.

Ale narazie czekam na dostawe glosnikow ktore zostaly zamowione.

Licze ze nie bedzie wiecej osob niz 15.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Adse wyslale Ci chyba ??? fotki.

Jak w pracy przerobie te fotki do rozmiarow takich ze bede mogl wkleic na forum to to wkleje. W domu pracuje na makintoszu i jeszcze nie mam programu do zmniejszania zdjec. Wiec jezeli bedziecie chcieli to w poniedzialek cos tam pokaze.

Narazie wygladaja niezle. Zobaczymy jak bedzie polozony fornir to wtedy bedzie sie czym pochwalic.

Pozdro.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.