Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dzisiaj po poludniu przelewam kase do audiocomponents.

Przewiduje ze najwczesniej glosniki beda u mnie w Wawie po 21.02.2005

Nieodzywalem sie przez weekend bo zerwany zostal swiatlowod na moim osiedliu i od piatku nie mam internetu.

Wiec prosze sie zastanowic kto z Was moze odebrac glosniki odemnie w Warszawie.

Sprobujcie sie twz dogadac miedzy soba w jakie rejony Polski mozna by bylo wyslac kilka paczek w jednej.

Bede kozystal ze stolicy bo mam niedaleko od swojej pracy.

Tomek

Oj, sorry. Wzrok już nie ten. Bez okularów niedowidzę ;)

Oczywiście zgadzam się partycypować w kosztach zbiorowej wysyłki głośników do McGyvera.

Pozdr.

PS. Pawiowy, jest nas tylko dwóch ?

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Kasa poszla do audiocomponents. Czekam na info o planowanej dostawie do Wawy.

Prawie godzine spedzilem w banku zeby wypelnic odpowiedni formularz i zeby wykonac przelew. Nie mialem pojecia ze to tak wyglada.

Czy kazdy glosniczek jest zapakowany w osobne pudeleczko??? czy moze jest to parami ???

Moze ktos podpowie.

Mgrzemow, Ty wstrętny materialisto !!! :-)))

A zapoznanie się z kimś, kto ma podobnego hopla już się nie liczy? :-((( Lub liczy się mniej niż kasa? :-(((

Trudno, jak nie chcesz mnie odwiedzić, to nie zapoznasz się też z pyszną kawą serwowaną przez moją nieocenioną żonę. Żałuj, ta kawa jest tego warta;-)

ja i tak swoje głośniki i tak musze dostarczyć do McGyvera wiec chyba mozna to jakoś połączyć. A przesyłkę z kraka ma gratis bo auto mam służbowe wiec co mi tam:)

Nie wszystko high-end co się świeci......

McGiver - ty to umiesz namowic ;-) Faktycznie fajnie byloby sie spotkac i pogadac. Co mi tam - niech jedzie do McGivera.

Sluchajcie, a moze by przy okazji zorganizowac male spotkanie polaczone z odsluchem kilku naszych konstrukcji,co? Mozna by sie wymienic doswiadczeniami i w ogole...

Zeby nie bylo, ze wrabiam McGivera, to moge zaproponowac mieszkanie w Krakowie, chociaz chyba wiecej osob jest ze Slaska.

Acha - nie pochwalilem sie co zamierzam budowac - postanowilem zaryzykowac i zrobic lekko zmodyfikowana wersje NaO:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sekcja niskotonowa bedzie inna - oparta na glosniku NHT1259 w obudowie zamknietej.

A dodatkowo chce zmajstrowac glosniki AV z 2xVify P-17SJ i jakiejs kopolki (mam do wyboru SS9300 i Vife XT25).

Ukryta Zawartość

Zaglądajcie do wątku o odsłuchach w Gliwicach lub okolicy, będę informował o odsłuchach.

Mgrzemow, a może w Krakowie takie spotkanko jak to:

Ukryta Zawartość

???

Ukryta Zawartość

Ja jak najbardziej. Sprzet mam kiepski wiec chetnie poslucham roznosci. Mam wolna chate - daloby sie zorganizowac ze 2 pokoje odsluchowe. Pytanie tylko kiedy i jak to poskladac do kupy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.