Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

widzę, że na pierwszym miejscu jeśli chodzi o ilość zamawiających jest VIFA M18WH - może jakiś rabat by się dało załatwić na ten głośnik, w końcu tyle głośników jednocześnie będzie zamawianych, czekam na koszty przesyłki no i najlepiej jak by się jeszcze ktoś dopisał żeby było jeszcze taniej

W obecnym zamówieniu wyjdą takie koszty:

głośnik/model --------cena w Polsce---------------cena w Audiocomponents

TC20TD05/06-------------ok.100------------------------------68

D25AG05/06--------------ok.150------------------------------96

PL27TG35/06---------------150-------------------------------108

M18WH08/08---------------250-------------------------------169

PL22WR09/08--------------400-------------------------------303

D2010/8513----------------200-------------------------------183

D2905/9700----------------500-------------------------------368

18W8531-------------------700--------------------------------550

18W8546.01---------------500-------------------------------420

SDS164---------------------120---------------------------------82

830844---------------------750--------------------------------521

830548---------------------400--------------------------------319

830847---------------------750--------------------------------572

MDT 29---------------------184--------------------------------135

Zaczynam rozsyłanie wyliczeń do wszystkich.

Policz sobie. Netto 40 euro, plus VAT19% to jest 47 z kawałkiem euro. W złotówkach to będzie 183,3zł. Dodaj udział w kosztach transportuto juz wyjdzie ok. 20zł. A na liście figuruje 169zł. To jest w tym uwzgledniony rabat czy nie jest?

koszty przesyłki Pocztą Polską:

Paczka pocztowa: normalna --priorytetowa

1 kg do 2 kg 7,00------ 8,00

2 kg do 5 kg 8,50------- 9,50

5 kg do 10 kg 14,00------ 16,00

10 kg do 15 kg 19,00 -------21,00

Przesyłki pobraniowe:

1 kg do 2 kg 11,50 -----12,50

2 kg do 5 kg 13,00 -----14,00

5 kg do 10 kg 19,00 -----21,00

10 kg do 15 kg 25,00 -----27,00

w okolicach poczatka sierpnia bede w holandii i zastanawiam sie czy niemozna by sie przylaczyc do ktoregos zamowienia tyle ze ja chcialbym odebrac glosniki "na miejscu" - moglbym przy okazji zrobic komus przysluge i przywiesc glosniki do polski za free - oczywiscie bez przesady - jade sedanem - prosze o odpowiedz kogos kto juz organizowal takie zamowienie

Czy maile do wszystkich wyslane? Bo ja nic nie dostałem a czasem do mnie wiadomości nie dochdzą. Porosu pytam czy wysłano do mnie czy nie bo może coś moja skrzynka nawala?

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

sieko, 6 Maj 2006, 19:48

>moja skrzynka nie nawala, a jest pusta.

Czepiacie sie, moze McGyverowi sie wydawalo, ze to Grafton wysle emaile, a Graftonowi, ze McGyver wyslal. Posiadanie dwoch "jazni" moze powodowac takie komplikacje...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

saczek_XTRM, 6 Maj 2006, 22:18

>>>foxbat

>

>wrzuć na luz...

Ok, nie ruszam juz BOGA KOLUMN na DIY... Ale na innych zakladkach nie obiecuje...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Witam, wczoraj dostałem maila z wyliczeniem, mam jednak pytania do organizatora zamówienia. Czy do ceny doliczać koszty wysyłki (tzn. z miejsca na jakie dotrą głośniki do mojego domu)? Jeśli tak, to ile? Albo inaczej: ile mogą ważyć 2xm18wh + 2xd25ag? Jeśli coś przeoczyłem to sorry, proszę jednak o odp. abym mógł szybciej wpłacić. Pozdrawiam..

Witam, chciałem powiedzeć że rezygnuje z mojego zamówienia głośników z powodu niejasności transakcji, ponieważ osoba oragnizująca zamównienie nie podaje swojego konta tylko żekomego kolegi. Każdy ma prawo wyboru i więc rezygnuje z zamówienia.

Moja strona audio - kondrax.mayhem.net.pl

Owszem, wpłat dokonujecie na konto mojego kolegi. Konta są na nazwisko Grzegorz Rogala. Nie rozumiem w czym to przeszkadza. Wszystkie dotychczasowe zamówienia realizowaliśmy razem z Grzegorzem.

BoQ, owszem, jeżeli chcesz wpłacić w złotówkach to masz taki przelicznik. Tak jest zrobione po to, aby skłonić uczestników zamówienia do wpłacania w euro, oraz po to, aby zabezp[ieczyc się przed wahaniami kursów walut. Chcesz zaoszczędzić te 30zł, to wpłać w euro. Można to zrobić w okienku dowolnego oddziału ING Bank Śląski.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.