Skocz do zawartości
IGNORED

DIY, tuning, recapy i naprawy- Wrocław!

stereofan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów a najbardziej tych którzy grzebią we wnętrznościach, tuningują i chwalą sie tu na forum swoimi przeróbkami, wiedzą nt. zaobserwowanych oszczędności jakie poczynili producenci w doborze elementów w swoich konstrukcjach, itd itp.

Do rzeczy- poszukuję takiej osoby wśród Was, która wymieniała nie raz elementy w zwrotnicy kolumny, zna budowe przetworników w kolumnie, potrafi lutować precyzyjne i delikatne elementy ( ma odpowiedni sprzęt)  i która mi pomoże (myślę że ok 1min poświęconej pracy) ... i jest z okolic Wrocławia.

Mój znajomy ma uszkodzony jeden przetwornik - przewód odłamał sie od lutu przy cewce głośnika - mam fotki na telefonie jednak za chiny nie potrafie ich tu załączyć

Proszę Was o pomoc - fotki prześlę na maila lub mms.

Czekam na kontakt z Waszej strony.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

..o, udało sie z załącznikiem..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.