Skocz do zawartości
IGNORED

Odsłuchy w Gliwicach lub okolicy

DeTom

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobię czytam i czytam i mam pytanie - ma ktoś cedeka z xlr-mi ?

To może bym przytaskach swojego słuchawkowca ?

Jakby ktoś miał HD600 ( 650 ) to można by podłączyć :), bo taki kabelek mam.

Tylko gdzie to dokładnie chcecie zorganizować - Rybnik czy Gliwice ?

Pozdr.

ex - Jaja sobie robisz ? :)

"Sony CDP-X779 ES jako transport, DAT Sony DTC-2000ES jako przetwornik, obydwa po i w trakcie tuningu, oczywiście... ( reclock TENT; w D/A nowe filtry FDNR (f-3 75 kHz ), tantal, WIMA, parowane elpod-y + metal 1% )."

U Sonego brak wyjść xlr ?

>BRODA

Ja całkiem poważnie - targać tego wszystkiego to za bardzo mi się nie chce :)))

Nie mam nawet orginalnych kartonów :((

Coś porysuję i kicha...

Ja w celach towarzyskich, a nie marketingowych chcę przyjechać :)

No nie, ale jak spotkanie w Gliwicach to mogę zaryzykować !

Inaczej tylko słuchawkowiec - to malutkie pudełeczko :)

spotkanie jest u mnie czyli w rybniku

ze wzgledu na ograniczony czas proponuje sie skupic nad jednym

moja propozycja to kolumny:bede moje drozdAC,bedzie gipsy2 ze swoimi bedzie McGyver i pewnie wezmie jeszcze ktos cosik wiec jak na jeden dzien nie malo

oczywiscie jesli ktos wezmie elektronike nie wygonie z domu ale braknie nam czasu i wydaje mi sie rozsadnym aby nadac temat spotkaniu.

zrodlo mam nie najgorsze bo to marantz 53 po tuningu,wzmak mam alchemista( tu moze przydala by sie pomoc bo alchemist nie z kadymi kolumnami zagra i moze przydal by sie jakis wzorcowy wzmak,okablowanie nic szczegolnego mozna wziasc swoje

mysle że uda mi się wziąść moją konstrukcję na audax hm170c0 + tw025a16 ,oraz być może alepha 30. Będzie to albo nic :P (to zależy czy kumpel odda mi te audaxy na ten dzien,bo je odkupil ode mnie)

witam od jakiegoś czasu czytuję forum bardzo bym chciał przyjechać na spotkanie w rybniku tym bardziej że jestem przed zakupem kolumn mam nadzieję że lista uczestników nie jest jeszcze zamknięta zostałem zaproszony przez jednego z forumowiczów :) proszę uwzględnić mój udział w spotkaniu

tdrozd - Dla mnie i tejota godzina 15:00 jest OK , niech wypowie się również reszta zainteresowanych !

Jeszcze jedno , faktycznie Twój pokój ma ograniczony metraż , dlatego proponuję od teraz , aby wszyscy zainteresowani potwierdzili chęć uczestnictwa !

Pozdrawiam :))

Panowe czy ktoś z was kto będzie jechał z Gliwic lub przez Gliwice nie podrzucił by mnie i trochę sprzętu w sobotę do Rybnika ? Jestem niestety słabo mobilny a będe miał ze sobą ze trzy kartony, niewielkie ale ... Obiecuje dorzucić się do paliwa i piwa.

mistabron dzięki za propozycje chętnie skorzystam jeśli to nie będzie za duży kłopot. Wyślij mi na e-maila Twój numer telefonu to się umówimy. No chyba że odezwie się ktoś z Gliwic co się wybiera to nie robiłym Ci kłopotu bo to nie całkiem Ci po drodze.

Osoby ktore potwierdzily przyjazd

BRODA

McGyver

Grzes Tychy :)

DeTom

Jurek Tomczyk( sorry ale ni znam nika forumowego)

To sa osoby ktore potwierdzily swoja obecnosc na mail jest kjeszce kilka osob ktore beda napewno ale nie mam jeszce potwierdzenia-pewni bedzie na 100% adse i gipsy2 tez ,czekam na potwierdzenia i pozdrawiam.Juesli kogos pominolem prosze o przypo,mninie sie w watku lub na mail dopisze.

DeTom , mieszkam 10km od Gliwic i chciałem jechać do Rybnika jednak pracuję w sobotę i nici z wyjazdu :((może że innym razem , pozdro i życze miłych wrażeń odsłuchowych

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.