Skocz do zawartości
IGNORED

Do Wrocławian

Cortazar

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kubeł>tomecz

(Konto usunięte)

Szczerze mówiąc wyobrażam to sobie jako luźny i nieoficjalny krąg ludzi zainteresowanych tematem. Żadnych zebrań itp. Na początek możemy po prostu wszyscy się spotkać gdziekolwiek, aby sie poznać po prostu i pogadać np. przy piwie. Terern powinien byc neutralny - jest ładna pogoda i można wybrać się do rynku na małe conieco. W toku rozmowy możemy sami stwierdzić, czy chcemy się jakoś organizować bliżej, czy zostawiamy to samopas. Wiele zależy od tego czy coś między nami zagra. Tego nie wie nikt. Wiem natomiast jedno - zawsze trzeba zrobic ten pierwszy krok żeby sprawdzić co i jak.

A może by tak spotkać się np. w combicie . Myślę , że sprzedawcy byliby zadowoleni , w końcu jesteśmy potencjalnymi klientami . Moglibyśmy przynieść swoje płytki , ew. nawet jakiś "kawałek sprzętu" , posłuchać , pogadać , poznać się .

A jeżeli chodzi o to jakie byłyby cele takiego " kółka zainteresowań" na przyszłość , uważam , że mogłoby to być : - wymiana płytek

- doradztwo przy zakupie sprzętu np. audiofil A chce kupić nowy wzmacniacz do swoich kolumn to zamiast robić długie wycieczki i słuchać nie na swoim sprzęcie i nie u siebie zaprasza do siebie audiofili B i C z ich wzmacniaczami i słucha . Uważam , że każdy byłby zainteresowany jak ich sprzęt brzmi w innym systemie .

- szeroko pojęta rozmowa .Wiem , ze nawet jak spotykam się z nieznanym mi wcześniej audiomaniakiem to rozmowa bywa ciekawa i pouczająca . Przykładowo odkąd bywam tu na czacie i spotykam się ze znajomym audiofilem to u mnie to u niego mój " horyzont spojrzenia na sprawy sprzętu i muzyki " poszerzył się znacznie . Wcześniej wiedziałem tyle co wyczytałem w kolorowych gazetkach .

To są moje propozycje , czekam na Wasze .

Gość Kubeł

(Konto usunięte)

W Combicie tez można, co prawda znam Andrzeja i pewnie było by dużo śmiechu, że chcemy robić u niego spotkania, ale mogę z nim pogadać czy w ogóle ma na to ochotę. Bo warunków na posiedzenia to szcególnie tam nie ma. Jest pomieszczenie odsłuchowe i tam może siąść co najwyżej 4-5 osób w ten sposób blokując do niego dostęp potencjalnym klientom. Sądzisz, że to dobry pomysł?

Gość piotrek608> wrocławiacy

(Konto usunięte)

No i to jest dobry pomysł dopiszcie mnie dolisty osób uczestniczacych w spotkaniu w Combicie mam tam daleko ale w tak szlachetnym celu napewno pojadę a poki co pozdrówka..teraz trzeba ustalic termin ..tylko nie na milosc boska w tym tygodniu prosze bo mam robty kupe...

Gość piotrek608> wrocławiacy

(Konto usunięte)

Kubeł ja nie mam tam znajomosci to zwracam sie z prośba do Ciebie: zpytaj panów z kombitu, ustal termin na przyszły tydzien aby kazdy chętny zarezerwowoał sobie czas i jakos tu na forum sie zgadamy.

Gość piotrek608>cortazar

(Konto usunięte)

a słusznie ja mam ochote za dwa lata jak dorobie sie własnej chałupy z zona kupic tam kolumny nie mamnic przeciwko aby chłopaki na mnie zarobily...zabiore ze soba pufę:):)

nie nie robmy tego Andrzejowi.. znam go juz kilka lat i sadze ze w porze o ktroej my sie chcemy spotkac tobedzie chcial byc wszedzie indziej ale nie w pracy :) poza tym jest ladna pogoda ladne dziewczyny chodza po Rynku piwko tez jest dobre wiec po co siedziec gdzies w pomieszczeniu jak mozna w plenerku... Zyjmy i dajmy zyc :) conajwyzej mozna Andrzeja zaprosic ;)

pozdrawiam

Pawel

Gość Kubeł

(Konto usunięte)

Osiek ma rację, też mówiłem że Andrzej raczej przywita to śmiechem niż chęcią udostępnienia lokalu. Przynajmniej nie tak od razu. I tak będę się do niego wybierać w piątek lub sobotę, to będę wiedzieć na 100%. Ja obstaje jednak przy rynku.

Gość Audiofilll

(Konto usunięte)

Witam

Ja znam pana Romana Witkowskiego z Combitu we Wrocławiu-miły facet, osobiście wolałbym spotkać się z u niego w sklepie i przy okazji posłuchac jakieś muzy.Co o tym myślicie?.Pozdr.

ludzie kochani :)

znam obu i Andrzeja i Romka.. z Andrzejem nieraz bywalem na piwie ale naprawde dajmy im zyc nie zwalajmy im sie na glowe w godzinach wolnych od pracy.. wiekszosc z nas chyba pracuje i niemozliwe jest spotkanie sie w tygodniu przed godz 20 (przynajmniej ja) a o tej porze obydwaj na pewno woleliby byc w domu czy gdzies indziej. Proponuje jakas w miare mila bezdymna knajpe w rynku lub okolicach, jakis ogrodek .. Piwnica Swidnicka? KZT?

Pawel

Gość Kubeł

(Konto usunięte)

Rynek to dobry pomysł. Może być wtorek, dla mnie 18.00 pasuje, 20.00 ostatecznie też, tylko w środę rano trzeba do pracy, więc im wcześniej tym lepiej. A chłopakom z Combitu nie zwalajmy się póki co na głowę. Jak spotkam się z Andrzejem, to delikatnie z nim porozmawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.