Skocz do zawartości
IGNORED

kłótnie, błoto i rzygowiny nie na temat

beszti

Rekomendowane odpowiedzi

Zniesmaczony ostatnim wątkiem o Avancach gdzie jest 40 wpisów i 3 na temat, oraz większością najnowszych wpisów

zakładam ten wątek - propnuję tu się produkować kiedy chce się odpisać nie na temat, obrażać innych uczestników

i wyładowywać frustracje

pomoże to uporządkować troche to coraz nędzniejsze forum - sądząc po wpisach w innych wątkach powinen to być najdłuższy

wątek na forum.

Dlaczego dwóch wymoczków tłucze się na ulicy przy świadkach zamiast się umówić gdzieś w bardziej dyskretne miejsce? Myślisz że ten wątek coś zmieni?

Na bocznice.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Moze wartoby zmienic troche technicznie forum ? Zeby bylo tak jak w usenecie, watek podzielony na podwatki i drzewko widoczne. Wtedy przeczytawszy pierwszy wpis "rzygowinowy" moznaby pominac wszystkie pod nim wiszace i powrocic do pnia.

z prawej jest opcja "nie na temat" - proponuję spróbować, czy działa. A rzeczonych żygowników ignorować (opcja po lewej). Takie działanie ładnie oczyszcza wątki z syfu - polecam

>Jak dziala "nie na temat" ? Nie mam na czym wyprobowac... co sie dzieje po kliknieciu ?

no mysle ze jakos dziala . . swego czasu zaznaczylem obrazliwe wypowiedzi uzytkownika marysi i joozwy i na nastepny dzien juz ich nie bylo. Pewnie jednak jakis moderator pilnuje tego forum.

Zapominacie o najważniejszym czyli od dobrej zabawie. Przyznacie sami, zę czasem można się porządnie pośmiać kiedy dwóch audiofilów weżmie sobie za ambicję udowodnić swoją 100% rację. Czsem to nawet takich 100% racji pojawia się kilka jednocześnie i człowieka brzuch boli do rana jak sobie poczyta.

beszti > A co ty obronca ucisnionych jestes niech sie wypowie zalozyciel watku o Avance ktory to notabene ma gleboko w d.....e . Jestem na tym forum 126 dni czy cos takiego i od poczatku tak bylo zdazylem sie juz przyzwyczaic fajnie jest.

"watek podzielony na podwatki i drzewko widoczne" - to całkiem sensowne rozwiązanie według mnie, myśle jednak że niewyplewimy chamstwa z forum i przemądrzałych "audiofilów" - niestety tak jak w zyciu nie we wszystko trzeba wierzyć, ja jetem w większym stopniu pytającym niż odpowiadającym, czasami zdaża mi sie jakiś wpis jeśli w przyszłości napisze coś nie tak to prosze o korekte i wyrozumiałość każdy może się pomylić :) pozdrawiam i zycze wszystkim więcej optymizmu oraz korzystania tak jak już wcześniej wspomniano z opcji "nie na temat"

robix> Nie jestem niczyim obrońcą. Nie chce mi się czytać 5 ekranów bełkotu, żeby wyłowić to co jest na temat w danym wątku.

Chyba że nazwać to forum, "wypociny palantów i troszeczkę o audio" - ale zdaje się, że do tej pory miało być głównie o audio

Poza tym opcja "nie na temat" ma sens wtedy, kiedy się już dany shit przeczyta, a mnie się po prostu nie chce i szoda mi czasu czytać, jak dwóch debili spiera się o jakąś rzecz niezwiązaną z tematem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.