Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwał tak zwał do polityki się nie nadawał . Ma z czego żyć 
Tylko te pisiorki bedą miały cięzko sie od koryta oderwać . Co oni póżniej bedą robić jak się utnie dojenie . Biedulki 
Ty się o pisiorkow nie bój oni konta już pełne maja a to dopiero połowa kadencji,naród też nasycony dobrobytem i w razie jak się narodowi dobrobyt znudzi zawsze można poszczekac w opozycji jak to peło robi .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, jarekb napisał:

Myślisz że nie mają funduszy emerytalnych płaconych extra ? , i ''zakopcowanej'' forsy  na jesień życia ? 

Tyle nakradli że pewnie ich stać .

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Ty się o pisiorkow nie bój oni konta już pełne maja a to dopiero połowa kadencji,naród też nasycony dobrobytem i w razie jak się narodowi dobrobyt znudzi zawsze można poszczekac w opozycji jak to peło robi .

Znając życie pisiorki i tak bedą obżarci jak wszystko pierdyknie , im nie zabraknie . Naród niestety za to będzie musiał odpokutować , jak zawsze .

Teraz, Riczi75 napisał:

Tyle nakradli że pewnie ich stać .

Dla tego tak napisałem , z ukradzionego zakładasz puźniej fikcyjną firmę płacisz max składkę emerytalną i emeryturka jest , a jak jest u byznesmenów baba siedzi w domu , ale jest zatrudniona i składeczki  lecą na starość jak znalazł ,

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, caleb66 napisał:

Myślę że takie afery Szumowskich to wierzchołek góry lodowej .

Zresztą tak widocznych nadużyć robionych na chama nie było . Jak to klasyk mówi nawet "przez ostatnie osiem lat "

1 minutę temu, jarekb napisał:

Dla tego tak napisałem , z ukradzionego zakładasz puźniej fikcyjną firmę płacisz max składkę emerytalną i emeryturka jest , a jak jest u byznesmenów baba siedzi w domu , ale jest zatrudniona i składeczki  lecą na starość jak znalazł ,

No tak jest . Kto bogatemu ? zabroni . Nakradli, o przepraszam zarobili to co się dziwić ?

28 minut temu, Amator 2b napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Spółka dostawała dotację jeszcze za Tuska, żadna to rewelacja ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Godzinę temu, A3Dzoszu napisał:

Spółka dostawała dotację jeszcze za Tuska, żadna to rewelacja ?

Taaa...

PiSowcy maja wszystkich za kompletnych idiotów. To może byś podał daty i kwoty grantów żeby nie było żadnej rewelacji?

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Podobno każdy se sam płeć wybiera .

To by tłumaczyło fakt, że chociaż PiSowscy wygladaja jak faceci to nie mają jaj.

Jestem Europejczykiem.

To by tłumaczyło fakt, że chociaż PiSowscy wygladaja jak faceci to nie mają jaj.
No szkoda że mnie tam nie było,bo zaraz by był skandal że PiS bije nitrasa .

W dniu 18.05.2020 o 23:17, stench napisał:

Ja nie chcę być w USA. Jest mnóstwo ciekawszych miejsc.

znaczy gdzie ,w niemieckim obozie koncentracyjnym ?

Gdzie chcesz byc jesli nienawidzisz USA.?gdzie widzisz dla siebie swoje zycie .

Edytowane przez atmeg
14 minut temu, caleb66 napisał:

No szkoda że mnie tam nie było,bo zaraz by był skandal że PiS bije nitrasa .

PiSowcy nie dość że bez jaj, to jeszcze bez mózgów.

Napisane z mojego klopa przy użyciu ZX-81.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Riczi75 napisał:

W gółagu.

tu sie z toba zgodze .Moze tam jest jego miejsce ,po kilku latach inaczej by piszczal.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

heh ,typowa wypowiedz ,tu nie okresle kogo ......pisze z klopa on ....

ten n PIS zrobi ci jajo zanim  sie zorietujesz ...

PO i reszta jest przegrana i dobrze .

tu uwaga ,zagwozdka ....dlaczego PIS jest atakowany glownie przez Niemcow ?oraz z nimi solidaryzujace osoby?

chinczycy nie chca Niemcow ,brzydza sie nimi .....wiecie o tym ?napewno Niemcy wam o tym nie powiedza .

PiS wychodzi z założenia że należy pozwolić totalnym na samozaoranie.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

PiS wychodzi z założenia że należy pozwolić totalnym na samozaoranie.

Gówno mnie obchodzą jakieś założenia.

PiS to znaczy Prawo i Sprawiedliwość. I gdzie jest to prawo i gdzie jest sprawiedliwość???

Gdzie są te akty oskarżenia, gdzie są procesy? Dwie osoby na krzyż po pięciu latach potraficie wymienić? Pusty śmiech bierze i żal dupę ściska.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gówno mnie obchodzą jakieś założenia.
PiS to znaczy Prawo i Sprawiedliwość. I gdzie jest to prawo i gdzie jest sprawiedliwość???
Gdzie są te akty oskarżenia, gdzie są procesy? Dwie osoby na krzyż po pięciu latach potraficie wymienić? Pusty śmiech bierze i żal dupę ściska.
Nie ma i nigdy nie będzie.

5 minut temu, caleb66 napisał:

Nie ma i nigdy nie będzie.

Aha. czyli PiS oszukał suwerena.

Jestem Europejczykiem.

Aha. czyli PiS oszukał suwerena.
Nie oszukał ,reforma sprawiedliwości jest w toku ,obietnice te najważniejsze spełnione, społeczeństwu żyje się lepiej ,jak przyjdą inni po PiS to najwyżej na jedną kadencje.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Cześć Jarek, jak się czujesz? ☺

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Teraz, caleb66 napisał:

Nie oszukał ,reforma sprawiedliwości jest w toku ,obietnice te najważniejsze spełnione, społeczeństwu żyje się lepiej ,jak przyjdą inni po PiS to najwyżej na jedną kadencje.

No piszę - wysyp intelektualnie niepełnosprawnych.

PiS ma Policję, ABW, CBA, wszystkie służby specjalne. Ma też prokuraturę. Więc gdzie są akty oskarżenia, gdzie są procesy???

Dwie osoby na krzyż po pięciu latach potraficie wymienić? Pusty śmiech bierze i żal dupę ściska.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

PiS ma Policję, ABW, CBA, wszystkie służby specjalne. Ma też prokuraturę. Więc gdzie są akty oskarżenia, gdzie są procesy???

Pewnie wszyscy pracujący w tych służbach głosują na PO ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

No piszę - wysyp intelektualnie niepełnosprawnych.
Dwie osoby na krzyż po pięciu latach potraficie wymienić? Pusty śmiech bierze i żal dupę ściska.
Nie ma bo tak ustalili w Magdalence i przy okrągłym stole . Nie będzie trybunalow ani aktów oskarżenia. Można kraść dokąd nie złapia Cię za rękę.

panie Jaro_747 pan naprawde  albo nie rozumie dlaczego albo poprostu Pan celowo sciemnia .

PIS niema Policji itp....PiS ma to czego najbardziej boja sie i nienawidza dzialacze z PO...

PIS ma poparcie w spoleczenstwie .

ostatnio PO zrobio kretynskie posuniecie wystawiajac nowego kandydata .....

to jak oszukal warszawiakow to juz nie przejdzie .....

ale ...muza jest ......

No i Jarek zniknął. . .?

==================

ciekawa kwestia do rozpatrzenia jest zjawisko -kto nienawidzi PISu .

Kim sa ci ludzie ,z czego sie utrzymywali itp.....oj nie sa to ludzie co uczciwie pracowali ?

ich brzydzi uczciwa praca ,oni chca byc spowrotem wladza .

3 minuty temu, Fashi napisał:

No i Jarek zniknął. . .?

on nie zniknol ,przypomni o sobie .:) moze za malo plusow tu zebral:)

Edytowane przez atmeg
2 minuty temu, atmeg napisał:

on nie zniknol ,przypomni o sobie .:) moze za malo plusow tu zebral:)

Haha dobre ?

Swoją drogą plusiki się przydają.  Chcesz kilka ? Haha 

2 minuty temu, Fashi napisał:

Haha dobre ?

Swoją drogą plusiki się przydają.  Chcesz kilka ? Haha 

w 95 procentach wogule nie pamietam o tym ,o tych plusach .czasem mi siem przypomni .i dam.

Czy ja chce ,,,,,a czy ja pisze i wygladam na typa co chce plusiki?:) luz....

czy typ zapodajacy czasem  ruskie diskopolo chce plusiki:)ja chce muzyki a nie plusikow .....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.