Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rób tego tatuażu ,zartowałem ,niechce abyś sie oszpecał w imie polityki .....

nie wstydz sie ,to jasne ,Za Kogo Ty Mnie Masz ?

Bo zagralem twoim słownictwem i twoimi sposobami ? I co ?

Kto tu za chwile okaże sie kłamcą ?Już za dwa tygodnie ?

Nie bój nic. Masz odpuszczone winy . Jest jeden warunek. Popraw się z ortografii języka polskiego. Bądź Patriotą a nie Patriotom Wyklętym. Zgadzasz siem? "wykożystaj" moją radę.

22 minuty temu, remak123 napisał:

Nie bój nic. Masz odpuszczone winy emoji846.png. Jest jeden warunek. Popraw się z ortografii języka polskiego. Bądź Patriotą a nie Patriotom Wyklętym. Zgadzasz siem? "wykożystaj" moją radę.

Nigdy .A moje orto jest jakie jest .....Gorzej wypada Twoje sumienie .....i twoja przegrana ...

remak123 rób w konia nowicjuszy !!!!

===============

jak rozpoznać ściemniacza ? Jesli taki ściemniacz bedzie chciał kogoś zwerbować uderzy w to co cenisz i jednocześnie pokarze że on też to ceni ale inaczej troche ,zechce być twoim przewodnikiem ? Niech sp***dala odemnie:) Mało inteligentny manipulator .

=================

takiego agenta ,manipulatora mozna tez rozpoznać po innych cechach ,mozna sie odwolac do muzyki ,religii .....trzeba uwaznie czytać czy rozmawiamy z normalnym czlowiekiem czy z agitatorem -werbownikiem.

Wiekszość tak zwanych agitatorów działających na tym forum sa to ludzie niskiej rangi ,...

Stąd żalosne próby podchodów z ich strony....

Edytowane przez atmeg

=======================================

tak wiec pogadajmy co sie stanie w drugiej turze wyborów !!!

ale ,przed drugą turą wyborów nikt tu nie zabroni słuchać muzyki !!!!!!!!

Wyciagam swoje sluchawki ,podziemne fostexy :)

dlaczego w obliczu setek wpisów ublizajacych Mi ,nie zmieniam swojej postawy i jak to sie dzieje że

sprawdza sie to oczym Ja pisze :)

Wyjaśnienie jest bardzo proste ,To nie My Polacy jesteśmy kretynami ...To atakujący sa mało inteligentni dlatego zawsze przegrywali .Te Szwaby i Ci ruscy wcale nie są tak madrzy ...rabia byki straszne ........a na muzie napewno sie nie znają ?

Cała siła Niemców i Ruskich polega jedynie na tym ilu z Nas uda sie przekupić ,tu niema zadnej inteligencji tylko zwykle przekupstwo i szantaż że jak nie bedziesz z nami to cie zniszczymy i ot cała inteligencja Niemiecka na widelcu i ruska też ......Tu niema żadnej inteligencji ,zadnej!!!!!

=======================

Sami Niemcy to idioci którzy obecnie na naszych oczach niszcza swoje panstwo ......

================

dokładnie to jest to ....zero dla wprowadzania muzułmanow do polski !!!!!!

==============

Sami Niemcy ugotują sie w swoich chorych wizjach jak to nie jest po raz pierwszy ......

-------------------------

ta cisza kilkunasto minutowa swiadczy ze zastanawiacie sie na tym .......zastanawiajcie ?

===================================================

Podobno sa tu ludzie znajacy sie na muzie ?narazie widze przekupki i snoby .....

3 minuty temu, remak123 napisał:

atmegu, chylę głowę przed Twoją nieskończoną mądrością, która mniej onieśmiela. Zajrzyj do wątku kuchennego emoji106.png

Ty za to  przestań kłamać ....

Podobno sa tu ludzie znajacy sie na muzie ?narazie widze przekupki i snoby .....

Przy Tobie, o Boski Atmegu jesteśmy profanami, indolentami i pozostaje nam tylko milczeć z roździawionymi gębami i czerpać garściami że skarbnicy Twojej wiedzy i mądrości

=======

jak wam sie podoba jak dostajecie po dupie ?

Miło ? A szykujcie dupe ,dostaniecie dwa razy mocniej !!!!!!!!

============

szykujcie swoje dupy !!!!!!na wjazd !!!!!

8 minut temu, remak123 napisał:

Przy Tobie, o Boski Atmeguemoji72.png jesteśmy profanami, indolentami i pozostaje nam tylko milczeć z roździawionymi gębami i czerpać garściami że skarbnicy Twojej wiedzy i mądrości emoji1780.png

Przy mnie jak narazie jestescie jedynie kłamcami ,niczym wiecej.

sorki za takie prostackie okreslenie klasy inteligenckiej .....wystepującej na tym portalu .

ile bierzesz i co za to zrobisz to podstawowy jezyk PO .....

trzeba uczyć sie tego jezyka zeby  rozumieć co bylo grane za PO

Tu definicja szybkiej kariery Polaka ,znac jezyki , ostro pluć na Polskość ,sposarzy sie znajdą !!!!!!

PS tu niezawodna podpowiedz dla ludzi co chca szybko kase dostac , trzeba wykazac nizszosc Polakow .Polskiej kultury od Niemieckiej kultury ,tu kasa leci juz potokiem !!!!

Zlecenia nawet od wielkich bankow Niemieckich i Szwajcarskich ida lawinowo ....

=====

a tymczasem ,borem lasem  Polacy zbuntowali siem i chca Amerykanow !!!!!!!!!!!!

o bosze jaki zonk ,Polacy chca Amerykanow !!!!!!!!!!!!!!!

O jaki zonk ,jaki problem !!!!!i psu w dupe plany zrobienia z Polakow  niewolnikow Niemieckich .....

a jak wyja tu suki Niemieckie o jak wyją .........:)

Tu uwaga  ,każdy z czytelników tego miejsca może zlokalizować te suki Niemieckie ,Ruskich jest mniej .

To bardzo  proste ,kazdy wpis  przeciw rozwojowi Polski jest ....no dokladnie .......dokładnie .....

============

i teraz po raz pierwszy od wiekÓw mamy bezposredni sojusz z panstwem ktore kiedys powolaly wolna Polske ,to sie strasznie niepodoba Niemcom i Ruskim ......ale h*j im w dupe ,nawet dwa h*je im w dupe ....

aa  sa glosy idiotow ze z chinami trzeba sie liczyć  ,same Chiny te olbrzymie musza sie liczyc z czyms zupelnie innym ale to nie czas na wyklad dla miejscowych glombow

2 minuty temu, remak123 napisał:

emoji50.pngemoji44.pngemoji2962.pngemoji120.png

co zaniemowiles ? chcialbys naklamac ale czekasz na stosowny moment do klamstw ?

aa  sa glosy idiotow ze z chinami trzeba sie liczyć  ,same Chiny te olbrzymie musza sie liczyc z czyms zupelnie innym ale to nie czas na wyklad dla miejscowych glombow
co zaniemowiles ? chcialbys naklamac ale czekasz na stosowny moment do klamstw ?
Zaniemówiłem onieśmielony Twoją mądrością o Boski Atmegu. Jestem niegodzien zabierać tu głos.

remak123 ,zauważ ze niewielu z was zostało  jawnie atakujacych USA  .....czyli tych co chca nas Polakow pozbawic obrony !!!!

Ty chcesz abysmy byli niewolnikami dla Niemcow ?

Niemiecki sprzedawczyk sie wystraszył ,przyczail i czeka na dyrektywy z Berlina ,,, taka prawda ,brzydka ,brutalna ale prawdziwa .Taka jest wspolczesna walka w Europie .....Niemcy chca zalac kraje muzulmanami ktorymi beda dyrygowac ,my tego chlamu nie chcemy .

remak123 ,zauważ ze niewielu z was zostało  jawnie atakujacych USA  .....czyli tych co chca nas Polakow pozbawic obrony !!!!
Ty chcesz abysmy byli niewolnikami dla Niemcow ?
??????, ???? ?????. ??????? ??? ????

s kolei sami muzylmanie mysla ze Europejczycy to idioci co sami sie poddaja :)

7 minut temu, remak123 napisał:

Zaniemówiłem onieśmielony Twoją mądrością o Boski Atmeguemoji72.png. Jestem niegodzien zabierać tu głos.

tu czytaj co pisze i ucz sie ,jesli chcesz dla Polski i Polaków  dobrego .

s kolei sami muzylmanie mysla ze Europejczycy to idioci co sami sie poddaja :)
??? ?????? ???? ????? !

==============ch muzulmanow ==================================

tu najciekawsze dla ludzi "homo ".

sa tu tacy czytaja .jak wesprzecie tego trzaskowskiego to on w drugiej fazie zaimportuje do Polski ekstremalnych Muzulmanow . Oni w pierwszej kolejnosci was ,czyli spoleczenstwo homo zabije !!!!

Niemacie pojecia oco chodzi w tej rozgrywce i jak was hompseksualistow sie tu wykozystuje .Oni maja was w dupie znaczy tych homo ......mieso armatnie.

4 minuty temu, remak123 napisał:
10 minut temu, atmeg napisał:
s kolei sami muzylmanie mysla ze Europejczycy to idioci co sami sie poddaja ?

??? ?????? ???? ????? !

ciekawe dlaczego bredzisz ? bo jestes suka ktora chce niszczyć Polske ?

bo jestes suka ktora chce niszczyć Polske ?

Licz się że słowami burku. Do tej pory byłem grzeczny ale kredyt już Ci się wyczerpał.
Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, dulon184 napisał:

Może tak pijaczyno przestaniesz bredzić?

Może gotowanie skladniej Ci pójdzie .

Może jednak to już delirium tremens, co prawda występuje po 2-3 dniach od odstawienia ale tu może być wyjątkowy przypadek kliniczny.

9 minut temu, dulon184 napisał:

wiec pijaczyna wswym gotowaniu ugotował zwyciestwo A Dudy nad rużnymi popaprancami ?

jesteś tu jednym z tych co nienawidzą Nas Polaków !!!!! I przegrasz !!!! a strasz .nikt takiego kretyna sie nie boi .
jak by cos sie zadzialo z twojej woli ,skriny ida do ministerstwa dubku nienawidzacy Polski ....
mozesz mnie w dupe pocalowac .kretynie .
Zgłoszone do moderacji

A bredzicie wy ....a nie Ja ? to wam chodza brednie po glowach ,chore mysli ?

To wybredzicie ,piszecie o czyms co nie spelni siem !!!! to wy klamiecie ,oszukujecie :)

A to ja pisze o tym co sprawdza sie i jest prawdą?to was boli i wscieka strasznie ...

tu najciekawsze dla ludzi "homo ".
sa tu tacy czytaja .jak wesprzecie tego trzaskowskiego to on w drugiej fazie zaimportuje do Polski ekstremalnych Muzulmanow . Oni w pierwszej kolejnosci was ,czyli spoleczenstwo homo zabije !!!!
Niemacie pojecia oco chodzi w tej rozgrywce i jak was hompseksualistow sie tu wykozystuje .Oni maja was w dupie znaczy tych homo ......mieso armatnie.
ciekawe dlaczego bredzisz ? bo jestes suka ktora chce niszczyć Polske ?
Zgłoszone do moderacji
24 minuty temu, dulon184 napisał:

16 minut temu, boomaga napisał:

Może jednak to już delirium tremens, co prawda występuje po 2-3 dniach od odstawienia ale tu może być wyjątkowy przypadek kliniczny.

Proszę nie obrażać kolegi @atmeg , nie macie argumentów to mądrze milczcie a nie takie coś. 

13 minut temu, remak123 napisał:
27 minut temu, atmeg napisał:
jesteś tu jednym z tych co nienawidzą Nas Polaków !!!!! I przegrasz !!!! a strasz .nikt takiego kretyna sie nie boi .
jak by cos sie zadzialo z twojej woli ,skriny ida do ministerstwa dubku nienawidzacy Polski ....
mozesz mnie w dupe pocalowac .kretynie .

Zgłoszone do moderacji

Może zgłosisz ataki na kolegę @atmeg co? 

Pierwszy jesteś do podpierdalania . Musiałeś mieć ciężko na podwórku ...

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Teraz, atmeg napisał:

To fajnie ze zaistniał człowiek ktry nienawidzi polski ,jeden z wielu ....spoko .

Spokojnie , zdrajcy nigdy się długo nie cieszą. W końcu Niemiec czy Rusek upomni się o swoje... ☺

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Może zgłosisz ataki na kolegę [mention=25336]atmeg[/mention] co? 
Pytał Cię ktoś o zdanie? Znasz bajkę o wężu?

nerwy mu puszczają , jak mi ublizano to bylo ok jak ja cos ostrzej napisze to nie halo ale to niema znaczenia glomby i ta nie wiedza co sie stanie ....a porostu przegraja ....i nawet nie skumaja dlaczego.

2 minuty temu, remak123 napisał:
5 minut temu, Fashi napisał:
Może zgłosisz ataki na kolegę [mention=25336]atmeg[/mention] co? 

Pytał Cię ktoś o zdanie? Znasz bajkę o wężu?

ty cwoku nie wiesz ze jestes przegrany .glupi i przegrany .

Wsciekasz sie ze ci ostro odpisuje ale to Ja mam racje a nie ty .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.