Skocz do zawartości
IGNORED

KOLUMNY W PYTANIACH I ODPOWIEDZIACH...postaram się pomóc każdemu:)

Gość SPEAKERMAN

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś chyba jednak ma problemy z czytaniem.. ten wątek umarł dawno temu i speakerman już tutaj nie postuje... jesli chcesz uzyskać odpowiedź to prędzej ją uzyskasz tworząc nowy wątek, co kulturalnie próbował CI wyjaśnić Hiena... a Twoja reakcja jest co najmniej dysj=kusyjna zwłaszcza jak na kogoś nowego na forum.

EOT

Do baala

Ja stawiam na Luxmana, niestety wzmacniacze te wlasnie graja takim lekko zawoalowanym i zmiekczonym dzwiekiem [sam mialem kiedys wysoka integre Luxmana ale starsza juz wiekowo]. ESY ktore masz to naprawde dobre przetworniki nie nie dotykalbym ich, ten zestaw Meridiana sam bym chcial miec.

Barni, bardzo dziękuję za dobre słowo! Rzeczywiście jestem tu nowy, a jak mówią w (we) wojsku ::: "młody zawsze się zje...." Przepraszam już się poprawię!!! Ale stażem audiofilskim jestem Matuzalemem! Zaczynałem w stanie wojennym, amplituner Radmor, Unitra, wieża Altus (niech ktoś powie że takiej nie było?!)! Przepuścilem przez pokój kupę kloców. Ale wciąż mnie wiele rzeczy w tej pasji interesuje i zaciekawia, a to chyba nie jest źle? Ściskam wszyskich i raz jeszcze pardon!!!!

Witaj SPEAKERMAN oraz Panowie. Mam kolumny Paradigm V3, slyszalem ze jak polozy sie na nich "czapki" z granitu poprawia to jakosc dzwieku. Wyobrazam sobie ze tu musi chodzic o bas i zmniejszenie drgan obudowy. Czy to prawda? Jesli tak to jak ciezkie powinny byc te klicki i czy kladzie sie je bezposrednio na kolumnie czy jakos przez izolacje. A moze jakos jeszcze mozna podrasowac te kolumny. Mam kable Sonic Link ATS200. Bardzo je lubie w pokoju 14m2 ale jakby dalo sie cos jeszcze polepszyc to jestem chetny. Dzieki za kontakt do Pana Markow. SZACUNEK

• 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.