Skocz do zawartości
IGNORED

download CD-Audio (.ape)

pogiel

Rekomendowane odpowiedzi

Heh mówicie że blokują adres IP, a wiecie może na jak długo? Nie uśmiecha mi się bycie króliczkiem a tym bardziej doświadczalnym, ale napiszę co się stanie:) Na razie mam dwa konta, więc starego już nie można uratować bo cały upload jest zaliczany na to nowe, zaparkowałem stare i czekam co się stanie.

>MANIEK

Azureus to klient nielubiany na tym trackerze bo umożliwia fałszowanie twojego ratio upload/download. Gdy zaczynasz ściągać pliki tracker wykrywa jakiego masz klienta i go odrzuca. Zmień klienta na inny, polecam BitComet.

paulinka, 12 Lut 2005, 17:49

>profil --> adjust your settings --> delete account

>

>w czym problem?

Próbowałem z 10 razy, ale nic z tego wywala komunikat- Couldn't delete account... Sorry, you can not delete a confirmed account.- I nie wiem dlaczego, może ktoś wie? Pomocy!

ale oczywiscie ze sobie poradzi. no chyba ze moj jest jakis specjalnie uzdolniony. zreszta bym sie nie dziwila, w koncu nie lubie przecietniakow;-)

chodzilo o cos innego - o mozliwa roznice jakosci. chyba nie istnieje, prawda?

Wszystkie pluginy do Nero sa tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) trzeba je wgrac tylko w odpowiedni katalog. Pozdrawiam Michal

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiem jak mam się zapisać na stronkę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Wpisuje swoje dane i wyskakuje mi napis Signup Failed

** Invalid username. **

Note: You need cookies enabled to log in.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szkoda kombinować z instalowaniem wtyczek w Nero. Flac Frontend jest niezwykle prosty w obsłudze i dekompresja zajmuje dosłownie chwilę. Potem tylko EAC-iem wypalić płytkę i efekt będzie nieporównywalnie lepszy aniżeli przy użyciu Nero. Swoją drogą polecam na omawianej tu stronie przeczytanie zakładki "upload rules". Naprawdę Pedro/Piotrek :)) przywiązuje wagę do najwyższej jakości zamieszczanych plików. Parę płytek ściągnąłem i jestem pod wrażeniem. Kolejną rzeczą jest niesamowita dbałość o to, aby zamieszczane torrenty były cały czas seedowane. Zamieszczane pliki rzeczywiście bardzo długo są aktywne. Niestety wiąże się to z tym, że dosyć trudno utrzymać wysokie ratio co z kolei związane jest ze szczególnym obwarowaniem wystawiania własnych torrentów. Niemniej jednak warto!

Gość

(Konto usunięte)

Z następną płytą to samo!:/

A przy próbie decodowania flac fronted - wyskakuje taki komunikat:

flac 1.1.2, Copyright © 2000,2001,2002,2003,2004,2005 Josh Coalson

flac comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY. This is free software, and you are

welcome to redistribute it under certain conditions. Type `flac' for details.

07 - Feet-Like Fins.flac: *** Got error code 0:FLAC__STREAM_DECODER_ERROR_STATUS

_LOST_SYNC

07 - Feet-Like Fins.flac: ERROR while decoding metadata

state = FLAC__STREAM_DECODER_END_OF_STREAM

-------------------------------------------------------------------------------

Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz . . .

Można też używać narzędzia wbudowanego w foobar2000, jeśli ktoś używa tego playera (a warto). Prawy przycisk na utworze, potem convert, i mamy .wav

A potem tak jak pisze Stryjek wypalić EAC albo Feurio (ja używam Feurio, bardzo wygodny jeśli do utworów dołączony jest plik .cue

• 2 tygodnie później...

chciałbym podniesc ratio tylko nie bardzo wiem o co biega,bo upload chodzi mi tylko jak coś śię ściąga.

Przykładowo: ściągałem płytke" Amon Tobin - Supermodified" i ciągle upload chodził ale gdy już się ściągnęła i nadal mam włączonego torenta upload od kilku h nawet o bajta nie drgnął :/

co mam zrobic żeby sam upload chodził? aha używam programu Bit Tornado

Być może nikt akurat nie ściągał w tym czasie tej płyty. Patrz na to ile osób seeduje torrenta i ilu jest leecherów. Jak wyżej pisałem na stronie Pedro's BTMusic trudno jest utrzymać wysokie ratio. Czasem nie ma innego wyjścia jak mieć włączonego non stop kompa i seedować kilka torrentów na raz i najlepiej ustawić opcje uploadu na unlimited.

no wlasnie zostawilem wlaczonego kompa na noc i ktos tam cos ode mnie ściągnął:)tylko ze jak ściągałem tą płytke to upload chodził non stop,dziwne.Aha a wiecie moze co zrobic zeby wystawic wlasnego torrenta,bo niestety nie bardo u mnie z angielskim i tego faq'a rozgryź nie mogę.Poza tym Pedro powinien się wysilic i napisac go też w ojczystym języku...

...a tak z innej beczki:) niewiecie moze jak zrobic żebym mial literę CI tzn c z kreseczką hehe... mam wszystkie polskie znaki tylko tej c niemam:/ pozdro

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.