Jump to content
IGNORED

Doradźcie czy warto...

norwidos

Recommended Posts

...w takim systemie zmienić interkonekt, kierując się kryterium racjonalnej i widocznej poprawy jakości brzmienia w muzyce rockowej(np.The Rolling Stones)? Oto zestaw: ampli.Denon avr3802+Tannoy M5+CD Technics sl480A, kable głośnikowe IXOS 603, obecny interkonekt mam marketowy-nawet wygląda badziewnie. Oczywiście chodzi mi o brzmienie w stereo mimo, że to ampli KD-zdaję sobie sprawę, że nie zagra jak wzmacniacz w tej cenie ale na taki sprzęt teraz jestem skazany i basta. Mogę jeszcze ewentualnie zmienić odtwarzacz CD na jakiś do 1kzł. Jakie są sugestie? Chcę mieć szybki i wypełniony bas a góre jak najmniej ostrą i metaliczną.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jesli to taki klasyczny rca z marketu za 10 pln to koniecznie zmien!!! Jak masa jakiekolwiek pojecie o lutowaniu to zobacz do watku 12400 . Zmiana Cd tez powinna sporo przyniesc.

Hidden Content

Dzięki za radę, tylko ja nie znam się na lutowaniu i także nie wiem jaki odtwarzacz najlepiej było by kupić. Wykluczam tylko Nada bo jest cholernie brzydki. Jakie kabelki warto kupić żeby efekt był proporcjonalny do różnicy cenowej lub ewentualnie rozsądny. Na Cd i kable mam ok.1000zł więc podajcie mi jakieś propozycje, nawet handlowe-byle rzeczowe a nie pop-up(owe):)) Wolę jednak nacisk położyć na CD a kabelki mogą być typu DIY-może ktoś na tym forum zajmuje się sprzedażą takich włsnoręcznych dzieł np. na wtykach NAKAMICHI i kablu Cordiala?

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.