Skocz do zawartości
IGNORED

nowość - poczekalnia

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

namelessclub, 17 Cze 2005, 13:13

>ta, sytuacja na forum jest niewesoła - zdanie forumowicza z średnio niskim stażem forumowym

>jeśli poczekalnia nie będzie ograniczać możliwości rejestrowania się nowych forumowiczów a tylko

>miejcsem przejściowym, jestem za Pozczekalnią.

>

>A starsi użytkownicy będą mogli wpadać do poczekalni na "młode dusze"?

Dokładnie TAK! :)

Mam lepszy pomysł, porośmy jozwe maryna, żeby czytał nasze teksty i kwalifikował, w lżejszych przypadkach mógłby nanosić swoje autorskie poprawki, w cięższych wyrzucał heretyków na zbity pysk.

Jestem za , a nawet i przeciw , ale bardziej za , po takim nowym temacie :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:))

Ukryta Zawartość

Eee, chyba się czepiasz człowieka, ludzie słuchają już ...stolików, podstawek, przewodów zasilających (niedlugo może tych w ścianach) więc dlaczego jemu nie wolno słyszeć tego co słyszy?

Proponuje, dodatkowo do poczekalni, izolatke. Mike27, Broda i Zyzio_2005 wyrzucali by do niej niepokornych. Inni mogliby dostarczac dowodow wspolpracy z silami nieczystymi, takich jak chocby dla Brencika

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . I niech nikt nie mowi ze to z zemsty za wyp... Brata w Wierze, zablakanego na heretyckim forum.

Ukryta Zawartość

Gdybyś tak poczytał co ten "senicz" wypisywał (któremu moderator już publicznie zagroził wyrzuceniem z tamtego forum), to byś się nie dziwił dlaczego temu Brencikowi puściły nerwy.

Brencikowi lepiej wychodzi elektronika niż pisanie, tu się zgadzam...

A co do Pana S. to u nas też był:

Ukryta Zawartość

ps.włodek

Ukryta Zawartość

Hmmm. Nie tak sobie wyobrażałem Brencika, ale ludzka wyobraźnia ma swoje ograniczenia.

Też kiedyś myślałem jak rozwiązać problem wątków niechcianych bez pomocy moderatora, ale to mnie chyba trochę przerosło.

Ostatni pomysł na jaki wpadłem, to wyświetlanie przy temacie "wskaźnika akceptowalności"

Z grubsza chodziło o to, że jeśli miarka negatywnych ocen np. 15-tu się przebierze, to temat automatycznie wylatuje. Każdy może oczywiście kliknąć na odpowiedni przycisk tylko raz. np. niekceptuję.

Dla przeciwwagi byłby przycisk akceptacji, który znosiłby negatywne punkty.

Każdy miałby prawo kliknąć raz na każdy z przycisków.

Wskaźnik jest po to, aby osoba, która założyła wątek miała czas na refleksję i samodzielnie (musiałaby istnieć taka możliwość) zakończyła temat. Jeśli tego nie uczyni, zanim wątek zbierze max liczbę punktów negatywnych (rzeczone 15), to do jego konta dopisana jest czarna kropa. Trzy czarne kropy i ma bana.

Ta metoda nie tylko pozwala na likwidowanie durnych wątków, ale także zapobiega zapendom do ich zakładania.

To tyle z mojej strony. Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.