Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do wzmaka Onkyo 9110 lub 9130

Alfa alfa

Rekomendowane odpowiedzi

CześćvWszystkim?

Chciałbym Was poprosić o pomoc w doborze kolumn podłogowych do wzmaka jak w temacie.

Ma to być na prezent.

Wybrałem już wzmacniacz albo onkyo 9110 lub 9130 i odtwarzacz cd tez onkyo 7030.

Na oku mam kolumny Jamo serii S805,807 i 809.

Proszę o pomoc w doborze.

Pozdrawiam?

https://www.audiostereo.pl/topic/149089-kolumny-do-wzmaka-onkyo-9110-lub-9130/

Dobry wybór, a jeszcze gdyby były białe ?  - musisz pamiętać, że nie powinno  się wstawiać

dużych kolumn do małego pokoju, więc do 15 - 18 m2 wystarczą już może 805 itd ....

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Pokój ma 21metrów² wysokość 265cm.

Dlatego potrzebuje porady czy te kolumny dadza rade i czy dźwięk będzie ok do każdego rodzaju muzyki.To dla kobiety będzie?

Ja u siebie w pokoju mam inny zestaw ale tu potrzebuję porady.

W 21m2 jako 807 powinny być wystarczające i w dodatku dobrze się zgrywają z Onkyo. Alternatywą może b6c Heco victa Prime 702.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Jamo to bezpieczny wybór do każdego rodzaju muzyki, a jak piszą poprzednicy 807' powinien

być akurat, zakładając, że kobieta nie jest uczulona na bas a słucha utworów bez potrójnej stopy ? 

Pamiętaj, że mimo iż są z Venus, to mają zwykle lepszy słuch od nas ...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

13 godzin temu, audioburak napisał:

musisz pamiętać, że nie powinno  się wstawiać dużych kolumn do małego pokoju...

bo?...

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.