Skocz do zawartości
IGNORED

Para nowych kolumn do 7000zł

Dzejj

Rekomendowane odpowiedzi

41 minut temu, fetek napisał:

jak już wspominałem taki jest plan.. głośniki kupione czekamy na resztę. Niestety ktoś stwierdził że remont mieszkania ważniejszy od klienta...

Co to znaczy ? Głośniki kupione , wsadzisz je sam  w skrzynkę  przykleisz logo YB i bedziesz bredził ze wywaliłeś 10k ? Takie " korespondencyjne " te YB patrzę....

" Kobiety są jak dziki , lecą na żołędzie "  - Arystoteles 

???

Kupiłeś używane fronty a mam uwierzyć że central robisz za 15k jak twój przyjaciel twierdzi ? Średnio w to wierzę.  Jakie i ile głośników będzie w tym centralu że kosztują ponad 10k ? Zaraz wyjdzie że pany z YB robią je wam po znajomości jak policzyć cenę końcową i cenę podzespołów ??? rozumiem że surroundy też już się robią ? Czy po taniości coś ulepicie  ??? ????

2 godziny temu, fetek napisał:

Po za tym głośniki na takim poziomie stawiają bardzo duże wyzwania elektronice.

Po tym spodziewam sie wlasnie jakiś hajendów do ogarnięcia tak wspaniałego zestawu , czy użyjesz jakiegoś starocia za parę groszy twierdząc że kiedyś robili lepsze hahahaha i nadal bije na głowę dzisiejsze konstrukcje z górnej półki...

Gość

(Konto usunięte)
27 minut temu, fetek napisał:

biorąc pod uwagę że głośniki kupujesz parami to 2drogi i same głośniki przebijają 10k..

Jak mówisz o tych z linku poniżej to będzie grupo?.

Same dwa 18we plus D3404 to 10tys, zwrotnica też ok.2tys a gdzie koszta produkcji. 

https://akustyk.com.pl/k/227/scan-speak-ellipticor-1

W sumie kiedys juz wspomniałeś @fetek  jak magiczne właściwości mają tak drogie zestawy , grają lepiej bez kalibracji i właściwego rozmieszczenia niż tańsze zestawy z wykonanymi ww czynnościami- tak twierdziłes,  pamiętasz? Jeżeli tak to nie zdziwił bym się jeżeli napiszesz że zestaw będzie tak wspaniały dzięki użytych w nich przetwornikach iż do napędzenia go wystarczy też byle jaka lowendowa elektronika . Wiele wybacza patrzę drogi zestaw bo przy cenie samego centrala w granicach 15k użycie procesora poniżej 20k to profanacja ( o jakiś badziewnych ampli nie wspomnę arcama za 16 czy 20k ) dodaj do tego końcówki ( też nie byle jakie) i dopiero możesz śmiało zabierać głos w tejże zakładce.  Przeczytaj to ze 4 razy a może dojdzie do Ciebie jak bardzo majaczysz....

3 minuty temu, paul klacska napisał:

Masz już te moduły icepowerAS1200? Fajnie to gra jeśli tak?

mam, zastanawiam się czy nie dokupić.

czekam na kable ... 2 miesiące... kolega zamawiał 2 dni szybciej i dostał po 2 tygodniach. czy fajnie gra... znajdź jedna negatywną opinie ?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, fetek napisał:

mam... czekam na kable ... 2 miesiące...

Kusiło mnie też by je kupić ale kompletnie nie mam pomysłu gdzie ich użyć. Teraz będą monitory na hypexie, aczkolwiek nie wiem czy nie użyje ich przy budowie suba. 

Teraz, paul klacska napisał:

Teraz będą monitory na hypexie, aczkolwiek nie wiem czy nie użyje ich przy budowie suba. 

a nie lepiej crown/beringer ? masz DSP w pakiecie...

Ja bym chętnie wyrwał niższe IC i zrobił wszystkie kanały... ale bez grupowego się totalnie nie opłaca

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, fetek napisał:

a nie lepiej crown/beringer ? masz DSP w pakiecie...

Ja bym chętnie wyrwał niższe IC i zrobił wszystkie kanały... ale bez grupowego się totalnie nie opłaca

Do DSP to raczej kupię oddzielny procesor. Myślę że taki do obsługi 3 sztuk wystarczy, na początku będzie jedna sztuka i w razie czego będzie można za nie duże już pieniądze zamówić następny. Nie jestem basolubem,wyrosłem już z tego . Skromny revelator 32cm w oz mi wystarczy.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, fetek napisał:

tia.. bardzo skromny, teraz wytłumacz takiemu debilowi że to głośnik za ponad 3k a mniej kosztują przetworniki w subwooferach nawet za 8-10k.

?

Ja z tym młotkiem nie wchodzę w żadne dyskusje. Jest zablokowany umnie na koncie i nawet nie chcę widzieć jego pustych komentarzy. Z wieloma chłopakami można normalnie pogadać ale nie z nim i tym drugim. Szkoda mojego czasu na jego urojenia.

4 godziny temu, Xpedite999 napisał:

W sumie kiedys juz wspomniałeś @fetek  jak magiczne właściwości mają tak drogie zestawy , grają lepiej bez kalibracji i właściwego rozmieszczenia niż tańsze zestawy z wykonanymi ww czynnościami- tak twierdziłes,  pamiętasz? 

4 godziny temu, fetek napisał:

pamiętam, ale niczego takiego nie powiedziałem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak to było....konfabulant? Konfabulacja? Łatwiej chyba OSZUST....

Dyskusja nie ma sensu z osobą o tak słabych zasadach moralnych , dziękuję....

@WARMSTONE chyba punktowanie w twoim stylu , wyszło mi ? ????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

@fetek skończ ten flirt z pouliną. To zwykły pozer, głośniki ma 16 a zauważ, że tutaj sugeruje iż 18 nie są mu obce. Nawet samochodem się nie pochwalił. Dziad jeden. W ogóle  co wy się tak jaracie głośnikami za 7000 zł, bo o takich w tym temacie mowa. Nieprawdaż ?

9 godzin temu, WARMSTONE napisał:

@fetek skończ ten flirt z pouliną. To zwykły pozer, głośniki ma 16 a zauważ, że tutaj sugeruje iż 18 nie są mu obce. Nawet samochodem się nie pochwalił

każdemu wolno marzyć.

9 godzin temu, WARMSTONE napisał:

co wy się tak jaracie głośnikami za 7000 zł, bo o takich w tym temacie mowa. Nieprawdaż ?

prawda wolę inne używki

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.