Skocz do zawartości
IGNORED

Northridge 5.1 Silver lub inne zestaw???

DrDmx

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wałkowany pare razy, lecz mieszkam na wsi (Białystok) i nie moge odsłuchać dobrze tego zestawu.Jeździłem do Wa-wy odsłuchać E 80 (Saturn) lecz nie było tam możliwości dobrego odsłuchu.Mój pokój ma ok 18m2.Jest troche mebelków.Sprzęt który to będzie napędzać to H/K 2550.Czy ktoś podsiada taki zestawik i może podzielić sie swoimi sugestiami.Myślałem także o zestawieniu:

E100 + E30 + EC25 + E250

Cena tego to około 4500

A zestaw Silver E80 + E20 + EC25 + E250

Cena to 3300zł

Który zestaw lepiej wybrac???????????

https://www.audiostereo.pl/topic/15162-northridge-51-silver-lub-inne-zestaw/

Mim ->Może jeszcze z pięć wpisów o cenie??? Chyba wyraźnie napisałem , że ceny mi się nie pomyliły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I zapamiętaj to sobie!!!!!!!!! A jak chcesz wyszczególnione ceny to prosze:

-E100 279 e szt

-E30 208 e para

-Ec25 119 e szt

-E250 250 e szt

Co daje jakieś 1138 e czyli 4548zł !!!!!!!!

No i sprawa ceny już załatwiona :D :D :D

DR DRM no cóż nie o to chodziło , chdziło np o adres regularnego sklepu nie internetowego,bo nie bardzo chcą wysyłać do Polski a tak wsiada się w samochód i po 3,5 h jest się w Berlinie /znacznie bliżej niż do W-wy także mentalnie jak widać/ , nic to przejadę się w ciemno.

afgar-> wiem o co chodziło.sam szukałem takich sklepów, są one pewniejsze.też będe jechał w następnym tyg do Berlina z Białegostoku.znalazłem sklep gdzie można kupić silver northridge za 800 e.a takich sklepów z cenami internetowymi nie ma ;(

cofam swe oskarżenie DrDmx ,czasami z ludzmi ze Wschodu da się jednak porozumieć , czy w swej niezmierzonej dobroci dasz znać co to za sklep czy udało ci się kupić i za ile , też mam zamiar się wybrać może 2 zestawy sprzedadzą taniej!

Na stronie sklepu Fotopoint E80 komplet jest za 420 euro czyli 1680 zł

ale nie wiem czy ta cena uwzglednia mwst bo jeżeli nie to jeszcze + 16%

no i oczywiście jak nie wysyłka to jeszcze trzeba po nie jechać.

W moim zaprzyjażnionym sklepie cena nieco ponad 2 tyś/kpl

i dostawa pod drzwi

jest to odpowiednik naszego podatku VAT , nie wiem jak jest teraz po wejściu

do uni ale przed ten podatek był zwracany przy okazaniu dokumentu wywozu go z np. Niemiec

oczywiscie po powrocie do tego sklepu co był kupowany nie pózniej jak pół roku po zakupie

wynosi on chyba 16%

faktycznie niezle

zestaw

centr e35 193

surr e20 178 para

surr e30 208 para

sub e350 259

stereo e 100 558

a cały ten zestaw to tylko 1472 eur /po aktualnym kursie 6 600 pln / w normalnym sklepie ,chyba mają nawet filię w Frankfurcie nad Odrą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.