Skocz do zawartości
IGNORED

Budżetowy projektor 2-2,5k

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że padł mi aktualny projektor (Optoma HD20) to czas na zmianę ?

W kwestii video jestem minimalistą - szukam projektora full hd, który z ok 3,5m rzuci mi obraz wielkości ok 100". 

Głownym faworytem jest Optoma HD27e, ale jesli ktos sie zna i ma jakies dobre propozycje to z przyjemnością ich wysłucham ? 

Thiel CS2.4 - Wireworld Luna 8 - Hegel H300 - Tara Labs Apollo 2 - Marantz UD7007, Audioquest Big Sur - Topping D90 MQA

https://www.audiostereo.pl/topic/151661-bud%C5%BCetowy-projektor-2-25k/

Dobra trafila sie dobra cena na optome to nie bylo na co czekac ?

Jakby ktos mial ochote to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1999zł ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Thiel CS2.4 - Wireworld Luna 8 - Hegel H300 - Tara Labs Apollo 2 - Marantz UD7007, Audioquest Big Sur - Topping D90 MQA

A nie lepiej dorzucic troxhe grosza do okolic 4k i kupic cos naprawde dobrego np staraze Sony, ew JVC?Te projektory sie raczej nie psuja, a porownywac z nowa Optoma nawet szkoda czasu.

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

W dniu 22.08.2020 o 20:16, p0is0n napisał:

A nie lepiej dorzucic troxhe grosza do okolic 4k i kupic cos naprawde dobrego np staraze Sony, ew JVC?Te projektory sie raczej nie psuja, a porownywac z nowa Optoma nawet szkoda czasu.

Zawsze mozna troche dorzucic, ale ja w tym roku juz w temacie audiovideo sie troche spompowałem tym dorzucaniem ? Jeszcze w grudniu składałem zestaw za 3-4k, a obecnie juz ok 18-20k wlecialo także ? 

Gdzieś wspominałem - w temacie video jestem minimalistą. Projektor całkowicie mnie zadowala, a do tego planuje przeprowadzki etc i troche duzo gratow zaczyna sie robic. I to nie jest kwestia dorzucenia "troche". Optoma kosztowala 2k. Te sony czy JVC raczej za 2k + troche nie kupię ?

Pewnie jak ten padnie/znudzi mi się i będę miał ochote na coś więcej to nad wyższą półką będę sie zastanawiał. Ale to juz pomieszczenie dedykowane powoli planuję. 

Zawsze mozna troche dorzucic, ale ja w tym roku juz w temacie audiovideo sie troche spompowałem tym dorzucaniem Jeszcze w grudniu składałem zestaw za 3-4k, a obecnie juz ok 18-20k wlecialo także  
Gdzieś wspominałem - w temacie video jestem minimalistą. Projektor całkowicie mnie zadowala, a do tego planuje przeprowadzki etc i troche duzo gratow zaczyna sie robic. I to nie jest kwestia dorzucenia "troche". Optoma kosztowala 2k. Te sony czy JVC raczej za 2k + troche nie kupię
Pewnie jak ten padnie/znudzi mi się i będę miał ochote na coś więcej to nad wyższą półką będę sie zastanawiał. Ale to juz pomieszczenie dedykowane powoli planuję. 
Znam ten bol;) jak zaczynalem te zabawe to tez zakladalem ze bede minimalista, a teraz..ehh

--

Jeśli chcesz poznać cywilizację...posłuchaj jej muzyki - Konfucjusz

Godzinę temu, p0is0n napisał:

jak zaczynalem te zabawe to tez zakladalem ze bede minimalista, a teraz..ehh

A teraz wypisujesz bzdury o wybitnym pre w Yamahach, paskudnym w Onkyo i Pioneerze, o słabej średnicy Onkyo, zachęcasz do zakupu 10 letnich projektorów oraz naganiasz do zakup procesora po naprawie. Tyle w kwestii AV. Pozostałe twoje zainteresowania jak wynika z ostatnich wpisów to narządy płciowe starszych pań oraz męskie odbyty.