Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  83 członków

Gustard Klub
IGNORED

Klub Gustarda

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, TomaszWarecki napisał:

Aaaa, no teraz to wszystko jasne! Będziesz głosował? A brałeś po uwagę wariant żeby zostać w domu i nie zaszkodzić Polsce?

Nieźle trzeba mieć nasr..e w głowie by coś takiego napisać. Wróć do swego zapiecka i wyswiadcz ludzkości przysługę, milcz.

1 godzinę temu, turandy napisał:

Nieźle trzeba mieć nasr..e w głowie by coś takiego napisać. Wróć do swego zapiecka i wyswiadcz ludzkości przysługę, milcz.

Wiesz...., ( miałem tu napisać "kolego", ale wycofuję ). To może kolejno: wrzucono fotkę ze znaną marką i symbolem produktu, NIC WIĘCEJ. Po wpisaniu w wyszukiwarkę tych oznaczeń (byłem ciekaw), nie było nic poza poprzednimi produktami Gustarda, wiec zapytałem - jak domyśla się każdy inteligentny człowiek na tym forum - o szczegóły. W odpowiedzi odpisałeś bez sensu "R30". Rozumiesz? Szkoda że nie przerysowałeś obudowy urządzenia, to by duuuuużo pomogło 🙂 

Jeśli taką logiką jak Ty przy odpowiadaniu ktoś kieruje się przy wyborach to.....żal mi Polski i siebie w konsekwencji. Tyle wyjaśnień.

Edytowane przez TomaszWarecki
14 minut temu, TomaszWarecki napisał:

Wiesz...., ( miałem tu napisać "kolego", ale wycofuję ). To może kolejno: wrzucono fotkę ze znaną marką i symbolem produktu, NIC WIĘCEJ. Po wpisaniu w wyszukiwarkę tych oznaczeń (byłem ciekaw), nie było nic poza poprzednimi produktami Gustarda, wiec zapytałem - jak domyśla się każdy inteligentny człowiek na tym forum - o szczegóły. W odpowiedzi odpisałeś bez sensu "R30". Rozumiesz? Szkoda że nie przerysowałeś obudowy urządzenia, to by duuuuużo pomogło 🙂 

Jeśli taką logiką jak Ty przy odpowiadaniu ktoś kieruje się przy wyborach to.....żal mi Polski i siebie w konsekwencji. Tyle wyjaśnień.

Jesteś po prostu z natury złośliwy i napastliwy więc się nie tłumacz. Mój niefortunny i szybki wpis składający się z 3 znaków nie był nawet sygnowany jako odpowiedź na Twoje zapytanie.

21 godzin temu, grzesinek32 napisał:

obraz.thumb.png.356bcdecb5614b9c8cc25f46c3de7d49.png

Nic mnie bardziej nie wk.. jak ciagle zmiany wygladu obudowy u jednego producenta..

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

13 minut temu, rafa napisał:

Nic mnie bardziej nie wk.. jak ciagle zmiany wygladu obudowy u jednego producenta..

Racja. Może mogło by takie postępowanie uzasadniać wydanie w ramach tego projektu np końcówki mocy, streamera itp stylistycznie nawiązujących do wyglądu tego daca. Ale tu się chyba na to nie zanosi.

Ale i tak to R30 ładnie wygląda w porównaniu z moim R26 który przypomina mi tuner tv sat z przed lat . Gdyby nie to że lubię ten dźwięk to pewnie nie kupiłbym r26 . W sumie to mogli pozostać ze stylistyką X 30 . 

9 minut temu, Bartik napisał:

W sumie to mogli pozostać ze stylistyką X 30

Tak. To bardzo udany projekt ktory spokojnie moglby byc powielany wiele lat.

Gato Audio AMP-150 (klasa A/B), LAiV Harmony DAC, Open Baffle DIY
Tellurium Q Ultra Black, Hijiri HCI-R10, Ricable + DIY

Witam serdecznie.

Kupiłem Gustarda U16 z drugiej ręki i poszukuje firmwere w wersji 1.2. Czy mógłby mnie ktoś z Szanownych Forumowiczow poratować? Nigdzie w necie już nie znajduję tej wersji. Nadmienie, że kontaktowałem się z osobą, która już poruszała ten temat ale nie jest w stanie wysłać mi tego pliku.

Dzięki serdeczne

3 godziny temu, Choleszek napisał:

Nadmienie, że kontaktowałem się z osobą, która już poruszała ten temat ale nie jest w stanie wysłać mi tego pliku.

Minęło już parę lat..ale spróbuj

Dwa ostatnie wpisy (#12, #13)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.