Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 1500zł

blokier41

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,proszę o doradzenie jaki wzmacniacz kupić ,preferuję łagodny i cieply dzwięk nie mylić z zamulonym.

Zastanawiam się nad zakupem ,Cambridge audio azur340 lub 540,a może coś z firmy Nad,proszę doradzcie.

https://www.audiostereo.pl/topic/15338-wzmacniacz-do-1500z%C5%82/

a moze Rotel ?? Rotel RA-01

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dzieki za podpowiedz ,przyznam się że nie miałem okazji posłuchać tych wzmacniaczy.Szczególnie byłbym

zainteresowany porównaniem np Rotel RA-01 z NAD 320BEE.Wiem że to należy osobiście stwierdzić,ale jak nie

ma takich możliwości to muszę opierać się na opini innych.Rozpoczynam od wzmacniacza,bo pózniej kolumny

dopasuję do niego.

blokier41>

Kup sobie NADa 3020i (koniecznie wersję i). Jest to już wiekowa konstrukacja, ale ostatnio miałem okazje posłuchać NADów 3020i, 302, 310 i starciłem szacunek dla tej firmy :-( - ich najstarszy wzmak (właśnie 3020i, np prawie najstarszy!) brzmiał najlepiej!

• 5 lat później...

dolacze sie do watku gdyz szukam w podobnej cenie wzmacniacza jasnego dynamicznego ktory gra BARDZO dobrze WYSOKIE czestotliwosci, reszta tez jest przyzwoita,

co mozecie mi polecic?

tylko prosilbym o rady osob ktore albo sie znaja na sprzecie albo wiedza co to znaczy bardzo dobre wysokie, zaznaczam gdyz wiekszosc tutaj piszacych preferuje inne brzmienie a ja szukam tylko takiego brzmienia jak opisalem

chwilowy brak działalności w audio.

Cyrus 8

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

"Cambridge audio oraz Nada odrazu odpuść" Może kolega Gumis uzasadni swoją wypowiedź. Posiadam NADa i bardzo chciałbym się dowiedzieć dlaczego masz takie zdanie. Może powinienem sprzedać czym prędzej swój sprzęt, bo żyję w zupełnej nieświadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.