Skocz do zawartości
IGNORED

Muzyka klasyczna

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.05.2021 o 16:48, atmeg napisał:

Tak sobie myśle że tu nadal są ludzie znający sie na muzyce

Sądzę, iż jest to nawet pokaźne grono osób.....

W dniu 31.05.2021 o 17:27, atmeg napisał:

jesli są tu miłośnicy Niemieckiej muzy klasycznej ,dawajcie ,udowodnijcie że ona jest wartościowa.

ja uważam że Niemiecka muza klasyczna to popluczyny nieudolne po Włoskiej muzie .

Na początek, spróbuj udowodnić, że rzeczona przez Ciebie muzyka niemiecka, zaliczana do kręgu klasycznej, jest bezwartościowa, tandetna i kiczowata, niegodna uwagi i czasu jaki można jej poświęcić ..... natomiast, samo określenie jej jako " nieudolne popłuczyny" to mało..... stanowczo zbyt mało, zatem

dawaj......

tak zupełnie na marginesie.... przymiotniki piszemy mała literą 

nie zamieżam udawadniać ,niemiecka stronnicziść i tak napisze swoją wersje muzyki i nawet histori europy.

Muza Niemiecka jest poprostu cienka .dawajcie coś dobrego z muzy Niemieckiej.

Ty niusia ,pisz ,dawaj muze jesli cokolwek słuchasz....

Atmeg - przypominam, że nie oddałeś mi biustonosza w rekinki i stringów w hipopotamki, brzydalu.

Czemu nie odwiedzasz wątku politycznego?  Czyżby komuś się znudziło twoje pieprzenie o Niemcach?

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Atmeg - przypominam, że nie oddałeś mi biustonosza w rekinki i stringów w hipopotamki, brzydalu.

Czemu nie odwiedzasz wątku politycznego?  Czyżby komuś się znudziło twoje pieprzenie o Niemcach?

tam mam bana .zbyt niebezpieczny jestem

co do bielizny ,fajnie było tylko nie pamietam co który z nas robił :)

No dobra Niusia ,skoda że nie słuchasz muzyki .....trzym sie.

nie wiem czy było ale warte bycia ,wysluchania .

A nadal czekam na te wspaniałą muze niemiecką ...

Co jest zego w tym ze Nie lubie Niemców .A co oni dobrego w histori Europy zrobili?

Jest czego nie lubić .

jako że to jest mój temat zobowiazyny jestem do postawienia tu dobrej muzy.

Nie dobrej , najlepszej.

Edytowane przez atmeg
4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Pisz wreszcie po polsku, atmeg!

Proszę cię.

A i może wpadnij do wątku o polityce - może nie masz tam zakazu?

coś ty .cofneli mi bana . troche boje sie to sprawdzac.

Co do ciebie to my tacy nienawistnicy wzajemnie a jednoczesnie przyjaciele , tacy swoi wrogowie .Tak mi sie jakoś .....Ok sprawdze.

1 minutę temu, atmeg napisał:

coś ty .cofneli mi bana . troche boje sie to sprawdzac.

Co do ciebie to my tacy nienawistnicy wzajemnie a jednoczesnie przyjaciele , tacy swoi wrogowie .Tak mi sie jakoś .....Ok sprawdze.

Sprawdź.

Nikt Ci tam złego słowa nie powie.

Tylko nie zaczynaj od narzekania na Niemców 😀🐈.

"Swoi wrogowie" - fajnie powiedziane.

Ściskam. Jacek.

kiedyś 25 lat temu wiedziałem dlaczego powołano mniejszość Niemiecka w naszym Polskim sejmie .Po to aby wszystkie sprzedawczyki wiedziały gdzie sie zgłaszać po łapowki sprzedając swoj ojczyzne .Taka niestety jest prawda.

obecnie w Europie jedynym wolnym krajem jest WB .która dała w pysk Niemcom z liscia

I wyszła z UE.

Dobra dość tej polityki .

Muza wybitna .Najlepsza.

Niemożliwe, żebyś tam wciąż miał bana i zakaz wstępu. Po tylu miesiącach????

Sprawdź.

9 minut temu, atmeg napisał:

kiedyś 25 lat temu wiedziałem dlaczego powołano mniejszość Niemiecka w naszym Polskim sejmie .Po to aby wszystkie sprzedawczyki wiedział

... i nie prdol wreszcie, proszę....

mam bana na pisanie w temacie polityka nadal .moge jedynie dac komus plusika .Stary było ostro do tego stopnia ze skasowali mój stary wieloletni temat na muzyce .

Aż tak postanowili mi doj**ać szanowni admini .

Teraz sram na adminów jawnie niech kasuja wszystko , śmiechu warte .

2 minuty temu, atmeg napisał:

mam bana na pisanie w temacie polityka nadal .moge jedynie dac komus plusika .Stary było ostro do tego stopnia ze skasowali mój stary wieloletni temat na muzyce .

Aż tak postanowili mi doj**ać szanowni admini .

Ale to Ty wszystkimi szargałeś i pomiatałeś, atmeg.

To Ty zawsze ludzi, inaczej myślących - obrazałeś i wymyślałeś im od najgorszych.

I nic ci nie skasowali, tylko połączyli oba tematy. 

Masz we mnie wsparcie. Śpij dobrze.

Założyłem ten temat bo kocham muze klasyczną ale .......jestem gotowy zniknąć z tego forum bez żadnych żali .Mam wyjebke na zasady niepisane itp.

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ale to Ty wszystkimi szargałeś i pomiatałeś, atmeg.

To Ty zawsze ludzi, inaczej myślących - obrazałeś i wymyślałeś im od najgorszych.

I nic ci nie skasowali, tylko połączyli oba tematy. 

Masz we mnie wsparcie. Śpij dobrze.

Nie szargalem wszystkimi i nie pomiatalem ale to nieistotne teraz .Spie dobrze 🙂

Ach już nawet niechce mi sie przypominać iż to ty pisaleś wracaj na Polityke ,ja nie zamieżalem.Ok ,nieważne .......

4 minuty temu, atmeg napisał:

Mam wyjebke

A co to jest? Coś do jedzenia?

Przestań się zachowywać, jak mały zasraniec, przeproś tych i owych, zacznij używać przyzwoitych słów, ortografii i gramatyki polskiej - wrócisz i będziesz wciąż lubiany.

Bo teraz siedzisz w dziurze, marudzisz i nic z tego nie wynika.

Prześpij się z problemem.

I, jak Ci powiedziałem - choć lubiłem sobie z Ciebie pokpić i pochichotać - zawsze miałeś we mnie kumpla i oparcie.

dla takich utworow prowadze ten temat.

Dla innych może to być zadupie 🙂

===========================================

Edytowane przez atmeg

=============================

mistrzostwo ......

==========================================

i jakoś  nie moge sie doczekać tych Niemieckich mistrzów  ,co jest ,oniesmielam was .

Dawać te germańskie doskonałości .

=====================================================

18 godzin temu, atmeg napisał:

nie zamieżam udawadniać

Spodziewałem się takiej odpowiedzi @atmeg, nie jest więc ona dla mnie żadnym zaskoczeniem, reszta bez komentarza.......

Tak wiec miłośnicy Niemieckiej historii muzyki nie chcą zapodać muzy i tyle w temacie .

A czy padły tu jakieś brzydkie słowa ,nie . A ktoś sugeruje że kara od adminów dosiegła Mnie bo....Ubliżałem innym ? Zarty jakieś .Ukarali mnie za moją niezależność i tyle .Nie ma do czego wracać a i Ja do tematu Polityka też nie chce wracać .Niech sie inni martwią co jest grane .Dla mnie jest jasne co  jest grane .

Wole swój czas poświęcić muzyce

Co do Niemcow swojego zdania nie zmieniam ,kolejny okupant Polski.Jest to Moje zdanie .

A dobrze wiem że pewne opcje polityczne chciałyby żebym był z nimi ,To nie Ja .

Przeproś , i bedziesz z Nami 🙂

Skąd znamy takie teksty? Z historii?

Znacie historie Europy ?

Kiedy Niemcy i Ruscy poraz kolejny rozbiorą Polske a to sie powoli dzieje na waszych oczach nastąpi kolejna wojna .Dlaczego ? Bo Ruscy i Niemcy nienawidzą sie .

Muza ,oczywiście nie Szwabska .

Edytowane przez atmeg
  • Pokaż nowe odpowiedzi