Skocz do zawartości
IGNORED

nie wiem czy to jeszcze raz przeżyję

norbert101

Rekomendowane odpowiedzi

włączyłem telewizor i moim oczom ukazało sie coś czego nie umiem nazwać- na prawdę traumatyczne przeżycie - grupa artystów scen polskich wspólnie wykonywała utwór wokalny pod tytułem PRZEŁAMUJĄC FALE - w życiu nie słyszałem takiego kiczu;dodatkowy niesmak to obcinanie kuponów na czyimś nieszczęściu

- i teraz siedzę w domu i boję się włączyć tę lampę ( telewizor ) bo jak jeszcze raz w to trafię to sie zabiję albo co a nie ma komu sprzątać w domu

Utwor jak utwor, stardard charytatywny - lajwejdowski. Ale tekst ma wyjatkowo debilne fragmenty, jakby byl piusany na ostatnia, nie, nie minute, sekunde. Patrze: autor - J. Cygan. Otoz to wlasnie.

• Redaktorzy

może Go tak po Wosebie (?) zmuliło. Jak u nas "we firmie" Tchibo zastąpili Pedrosem to kilka osób poczuło na własnej .... skórze co to znaczy "uderzenowa poprawa perestaltyki jelit". Może reklamowany przez artystę napój "łagodnie przeczyszcza nie przerywając snu" i miał inne problemy na .... głowie (?) niz pisanie tekstów.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.