Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX-V 1500 Pomocy-instr.po polsku

bc1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witaj

Mam ten sam problem !!!!!!!!!!!!!!! ale kloega który pracuje w Media obiecał mi ją załatwić jak będę ją miał to mogę zrobić Ci ksero :) !!!!! a tak na marginesie to narazie posiłkuję się instrukcją od 750 jest dużo z modelu 1500 , powiedzmi jeszcze jakie masz kolumny na froncie i czy jesteś z nich zadowolony ?

Pozdrawiam

w miwrą możliwości wyślę wszystkim , ale odrazu mówie że jest to instrukcja od modelu 750 ( podstawy są !)

a tu jeszcze ciekawy link (jest katalog 2004/2005 :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozd.

Ukryta Zawartość

Witam! Chce odrazu podziekowac Durango za instrukcje. Ale jeżeli ktoś zdobedzie instrukcje do RX-V 1500 to proponuje się tu pochwalić.Pozdrawiam. Jednocześnie oznajmiam że sam jej codziennie szukam.

Durango dzieki za instrukcję

żeby troche cię odciażyć od wysyłania maili z instrukcją umieściłem to na serwerze tak że jeśli ktoś jest zainteresowany niech sobie zassa stąd:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Posiada ktos moze instrukcje w jezyku polskim do RX-V 550 czy w inst. do 750 duze sa roznice. Jesli ktos posiada wlasnie do tej 550 to poproszze o link lub podeslanie na maila Wielkie DZIEKI

PEDRO/Piotr ja Ci odpowiem bo nikt z nas nie jest taki głupi żeby płacić 100 % kupując w Polsce żęby mieć jakąś posraną polską gwarancję np. ja za swoję Yamahe1500 dałem 2600 zł a unas w Media raz że na zamówienie a dwa orientacyjna cena to 4300 zł

hmmm ściągnałem sobie tego pdf, ale winrar wywala: "! C:DownloadsYAMAHARX-V750.rar: Błąd CRC w YAMAHA RX-V750mail 750 1 cz.pdf. Plik jest uszkodzony" itego pliku nie da się otworzyć... :-(((

ulan masz racje cos jest skopane w tym paku pierwszy pdf nie che sie wypakowac ale reszta jest ok, jeśli moge prosić to Durango podrzuc mi to jeszcze raz to wtedy umieszcze poprawioną wersję

Dzieki Durango doszło

w związku z tym tutaj zapodaje link do tej czesci która była skopana

Ukryta Zawartość

reszta jest w archiwum

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

Witam i pozdrawiam.:D

Tez rozpaczliwie szukam instrukcji do RXV 1500, gdyby udało Ci się coś znalesc bardzo bym prosił o przesłanie

( [email protected] ) z góry dziekuje.

Szukam też polskiej instrukcji do subwoofera YAMAHY YST-SW 1500, gdyby ktoś miał bardzo bym prosił o namiary.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy później...

a po kiego wała instrukcja do tych urządzeń?

Bawiłem się u znajomego ojca Y2500 i wg mnie tam nie trzeba żadnej filozofii to skonfigurowania czegokolwiek...Menu jest intuicyjne a wszystko banalne...a po co instr. do suba to już całkiem nie kumam:)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.