Skocz do zawartości
IGNORED

Ifi Zen Stream

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, jaszcze1 napisał:

Jednorazowo gra jeden. ;]

Myślałem że każdy ma min 5. No bo jak inaczej?

Jeden przy łóżku ze słuchawkami. Drugi na biurku, przy kompie. Ten przejął syn - NP5 i mam brak. Trzeci główny w salonie. Czwarty vintage w salonie. Przenoszenie z konta w kont jest nieprofesjonalne i upierdliwe.  Piąty sluchawkowy w salonie - ale tu oszukuję i podpinam ten od vintage, bo jest w zasiegu jednego daca. Szósty by się przydał jeszcze przy wannie. Wstydziłem się przyznać że przy wannie nie mam ale widzę że u kolegów też z tym cienko, skoro takie pytanie. :~]

Rozumiem, byłem po prostu ciekaw. Ale widzę że prawdziwy audiofil więc dobrze 🙂

W sensie w pozytywnym znaczeniu oczywiście 

14 godzin temu, payong napisał:

Od takiej kwoty jaką chcesz wydać 🙂

No ale nie 6k za nowy 🙂

9 godzin temu, folab napisał:

co najmniej 10 000 zł za nowy 

Czyli 6 tak średnio 10 już dobrze? Ok

14 godzin temu, maciek1 napisał:

Przepraszam, ale nie widzę emotek... Czy to na poważnie?

Były uśmieszki nic więcej.

Nie odnosiłem się jednak do twojej wypowiedzi. Sam jestem zaskoczony.

Godzinę temu, tdrozd napisał:

Zainstalowaliscie nowe firmware 2.32.10…?U mnie pracuje ,jak narazie bez zwiechy,nawet pasek postępu działa.

Upgrade przebiegł bez kłopotów?

7 godzin temu, tdrozd napisał:

No nie,reset do ustawień fabrycznych i potem upgrade

Jest też nowa aplikacja ,jak by szybciej dzieła albo i się wydaje 

Jaka aplikacja?

8 godzin temu, tdrozd napisał:

No nie,reset do ustawień fabrycznych i potem upgrade

Jest też nowa aplikacja ,jak by szybciej dzieła albo i się wydaje 

Aplikacja na fona?

Odkąd ja zainstalowałem a uwaga nie mam już ifi nigdy nie dostała aktualizacji. 

33 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Aplikacja na fona?

Odkąd ja zainstalowałem a uwaga nie mam już ifi nigdy nie dostała aktualizacji. 

Nie tylko aktualizacji nie dostała, ale także nie działała:)

26 minut temu, lemo napisał:

Musi się połączyć z urządzeniem żeby zrobić aktualizacje,  a zenka brak .

Ciekawe, ciekawe. Jak ma to zrobić skoro się nie włącza? 

Prze dziwny system.

APK na androida jest nowsza,gdzieś mój syn wygrzebał. Aby operacje zrobić najlepiej zrobić hard Reset z przycisku z tyłu,następnie przez IP z kompa z win zrobić Upgrade firmware i działa.Robilem testy z Upgrade z fona to się coś krzaczylo.Caly wczorajszy wieczór grało bez problemów.

Choć w sumie APK na androida jest nowsza,gdzieś mój syn wygrzebał. Aby operacje zrobić najlepiej zrobić hard Reset z przycisku z tyłu,następnie przez IP z kompa z win zrobić Upgrade firmware i działa.Robilem testy z Upgrade z fona to się coś krzaczylo.Caly wczorajszy wieczór grało bez problemów.Choc w sumie tej apki.nie używam, wszystko leci z tidal connect 

16 minut temu, tdrozd napisał:

Choć w sumie APK na androida jest nowsza,gdzieś mój syn wygrzebał.

W sklepie Play jest coś takiego jak ifi Nexia, ale to chyba nie to? Dziwne, że jest jakaś apka...

Apka jest do niczego niepotrzebna. Adres IP na Chrome, skrot na pulpit i działa 100 stabilnie I zawsze z przeglądarki...

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

48 minut temu, marcinmarcin napisał:

Apka jest do niczego niepotrzebna. Adres IP na Chrome, skrot na pulpit i działa 100 stabilnie I zawsze z przeglądarki...

Zgadza się, ale już sama informacja, że jest nowa apka jest intrygująca! Czekamy na bliższe wieści od autora tej informacji.

24 minuty temu, folab napisał:

szkoda tylko że Tidal się rozłącza a jak się nie rozłączy to pasek postępu stoi w miejscu.

Czyszczenie pamięci  nie pomaga? U mnie to działa.

8 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Ciekawe, ciekawe. Jak ma to zrobić skoro się nie włącza? 

Prze dziwny system.

Przecież aplikacja ifi nie działa jeśli nie jest uruchomiony zen stream. A aktualizacja musi zainstalować się na zen. Proste i oczywiste.

1 godzinę temu, lemo napisał:

Przecież aplikacja ifi nie działa jeśli nie jest uruchomiony zen stream. A aktualizacja musi zainstalować się na zen. Proste i oczywiste.

Większość chyba korzysta ze strony, a nie aplikacji, która zresztą wygląda tak samo. Po prostu aplikacja w większości przypadków nie odpalała, w przeciwieństwie do strony, która działała bez większych problemów. Może po prostu mówimy o tym samym, nazywając aplikacją stronę? A może jednak nie, ale w takim razie niech ktoś wskaże miejsce występowania tej zagadkowej aplikacji. "Stara" wersja, czyli jedyna zniknęła nawet ze sklepu już jakiś czas temu i słusznie:)

Godzinę temu, maciek1 napisał:

Większość chyba korzysta ze strony, a nie aplikacji, która zresztą wygląda tak samo. Po prostu aplikacja w większości przypadków nie odpalała, w przeciwieństwie do strony, która działała bez większych problemów. Może po prostu mówimy o tym samym, nazywając aplikacją stronę? A może jednak nie, ale w takim razie niech ktoś wskaże miejsce występowania tej zagadkowej aplikacji. "Stara" wersja, czyli jedyna zniknęła nawet ze sklepu już jakiś czas temu i słusznie:)

Witam. Nie posiadam Ifi Zen stream, ale czytałem recenzję ze strony 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  , w której został poruszony problem alternatywnej aplikacji do obsługi tego urządzenia. Tutaj link do aplikacji: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest to chyba to samo oprogramowanie, jak to udostępnione na stronie q21.pl: 

Ukryta Zawartość

Jedyny problem polega na tym, że 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) trzeba zainstalować z wykorzystaniem jakiegoś programu przeznaczonego do instalowania plików z rozszerzeniem ".apk", ale w tym już nie jestem w stanie pomóc.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, tdrozd napisał:

Mam zainstalowana apke V4.03 ,nie było potrzeby używania jakiś extra sztuczek.

W takim razie przepraszam za przekazanie błędnej informacji. Właśnie doczytałem, że nie trzeba instalować żadnego dodatkowego oprogramowania, tylko zmienić jedno ustawienie w telefonie (źródło poniższej informacji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :" Po znalezieniu interesującego nas oprogramowanie (zwykle aplikacji lub gry) z rozszerzeniem .apk (nazwa_pliku.apk) ściągamy je do pamięci swojego telefonu. Następnie uruchamiamy plik, co rozpoczyna instalację. Wcześniej należy jednak wejść w ustawienia naszego telefonu i zezwolić na instalowanie plików z nieznanych źródeł. Domyślnie większość telefonów z Androidem nie pozwala bowiem na instalowanie żadnych aplikacji i gier spoza sklepu Google Play (lub np. zbioru aplikacji Samsunga lub innego producenta - w zależności od posiadanego modelu).

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi