Skocz do zawartości
IGNORED

ESA VIVACEII-HYPERION-PARADIGM9V4

czart

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę z innej beczki - wszędzie piszą, że Mimas są kolorze wiśni. Ok - kolor do przyjęcia, ale słyszałem też - co potwierdza kilka osób, to jest ten sam kolor zastosowany w Phoebe. Akurat widziałem, grałem na tych kolumnach (Phoebe) i kolor tych kolumn (oprócz frontu) nijak nie przypomina mi wiśni. Więc jak to jest, czy ktoś może mnie uświadomić. Z góry dziękuje za informację, bo jakoś od Audio Academy nie mogę się nic dowiedzieć.

Aha - jeszcze jedno - proponuję zatrudnić profesjonalistę od strony internetowej (Audio Academy). Istniejąca może nie wygląda najgorzej, ale merytorycznie jest do d....... I jak Wy chcecie sprzedawać kolumny, z takim podejściem Wasza marka nigdy nie zaistnieje w świadomości klientów, poza kilkoma smozwańczymi audiofilami. A co z melomanami, którzy kochają muzykę a nie tylko sprzęt, którzy tworzą o wiele większą potencjalną grupę docelową. Warto nad tym pomysleć.

Pozdrawiam i życzę sukcesów

>Marc

Zobacz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Są tam zdjęcia Mimasów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakość tych zdjęć jest dalekaaa... od ideału. Może jestem ślepy - ale wg mnie Mimas na tych zdjęciach są innego koloru niż Phoebe, a tu sprzedawca AA mi mówi, że są w takim samym kolorze. A może Ty widziałeś obie kolumny na żywo. Różnią się? O co mi chodzi. Skuszony wieloma opiniamii o Mimas chcziałbym je kupić. Ale gdy uszłyszałem, że są w kolorze kolumn Phoebe to mi sią odechciało.

>Marc

Masz rację. Zdjęcie Phoebe na stronie jest stare (z czarnym frontem). Teraz Phebe i Mimasy II są w jednolitym kolorze.

Zdjęcie Mimasa II - kolor odpowiedni, ale sopran został wymieniony na nowy (z Tesli na Seasa - duża poprawa w brzmieniu), więc w sumie zdjęcie też nieaktualne.

Nowe Phoebe wygladaja o kilka klas lepiej niz pierwsza wersja (moze to kwestia gustu). Ksztalt maskownicy zmieniony - dolne "rogi" zniknely, pojawily sie polokragle wciecia. Wyglada to elegancko.

• 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.