Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzm.SonyTA-FR330R lub YamahaAX -390

Tygrysek

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o jakąś pomoc w wyborze wzmacniacza na allegro zainteresowaly mnie YamahaAX -390 za jakies 350 zl lub Sony TA-FR330R za 400zł pokoj mam ok 10m2 i beda pracowaly z tannoyami M2 nie zalezy mi na mocy a bardziej na miekkim przyjemnym dzwieku. Może ktoś mi doradzi co było by lepsze słucham troche rocka Enigma muzyka instrumentalna. Bede wdzieczny za pomoc :)

https://www.audiostereo.pl/topic/15813-jaki-wzmsonyta-fr330r-lub-yamahaax-390/

wiesz Tygrysek,

to są modele mało popularne; nie mają imponujących parametrów.

Trudno cokolwiek radzić o modelach, których na codzień się nie słucha.

Ale w tej cenie możesz znaleźć dużo lepsze sprzęty na allegro.

Radzę Ci żebyś przejżał wątki wklpepując w wyszukiwarkę forum hasła dotyczące wzmacniaczy do 500zł. Jak niewiele znajdziesz to wted zadaj pytanie, np. "jaki wzmacniacz do 500zł" i dokładnie opisz z jakim sprzętem ma to grać.

powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.