Skocz do zawartości
IGNORED

Kable RCA Katharsis Technology Coincidence

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, rochu napisał:

plastikowego koreańskiego beztalencia

Nie plastikowe, tylko kultowe, nie beztalencie, tylko żyła złota w branży, a z tego kraju, jej rówieśnicy, montuja dla nas czołgi..

6 minut temu, 747 napisał:

Nie plastikowe, tylko kultowe, nie beztalencie, tylko żyła złota w branży, a z tego kraju, jej rówieśnicy, montuja dla nas czołgi..

Czołgi powiadasz.

Jedno muszę ci przyznać. Masz imponującą zdolność przeskakiwania pomiędzy tematami. Jesteś blisko śp biskupa Albina Małysiaka, który w jednym zdaniu potrafił przejść od Najświętszej Panienki do wymiarów geometrycznych ziemi.

To bezdyskusyjnie oznaka wielkiego tupetu i zadufania.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

mam wielbic Hyunę

To byl temat do rozmowy na temat sukcesu jednostki - czy był przypadkowy, czy jednak wiązał się z okolicznościami, które wskazywały że zasłużony, że posiadał powiększone prawdopodobieństwo wystąpienia, co najmniej dzięki talentowi oraz ciężkiej pracy.

Nik nikogo nie zmuszał do wielbienia akurat tej artystki.

Zwróć uwagę na następujące video 

Jest jak się domyślam.. mało...kontrowersyjne..

Dlaczego akurat przeze mnie przedstawiona osoba artystki taką sie stała ?

...

34 minuty temu, rochu napisał:

Czołgi powiadasz.

Tak czołgi, czołgi z tego powodu, że kraj pochodzenia Hyuny Kim, jest tym, który ratuje nam w tym względzie litery do tego na poziomie niemal strategicznym.

Kpienie z artystki z tamtych stron w takich okolicznościach jest kompromitacją której nie zauważasz, gdyż jej nie dostrzegasz, nie dostrzegasz deptania honoru innych, to jest defekt, może nie jesteś w stanie nad czymś takim zapanować, może za siebie po prostu nie możesz, jednak fak jest faktem, do odczytania z Twojej retoryki.

Każda osoba z tego świata, posiada takie same prawa do zaistnienia, również piosenkarka/raperka/modelka z Korei.

To jest dla wielu dość trudna kwestia do zrozumienia, wcale nie jestem zdziwiony efektem, wręcz przeciwnie, byłem na 100 procent pewny z jaką jatką będę mial do czynienia tam kiedyś w temacie, oraz jak ta sytuacja będzie mnie stygmatyzować.

Jest symptomatyczne, że dokładnie te same osoby, które wykpiwały artystkę, dopuściły się podeptania naszego Kolegi Staszka który zaproponował produkt audio na rynek.

Z takimi personami, które tak czynią się nie dyskutuje  -  uzupełnię wypowiedź, - z Wami się walczy, to znaczy Was należy zwalczać, gdyż jesteście niebezpieczni co najmniej dla samych siebie ..

Oczywiście Wasze znaczenie jest istotne tylko dla Was samych, więc nikt się tego typu procederem nie przejmuje.

To co ja tutaj piszę na panelu, - nie jest w istocie adresowane do Was, lecz do pozostałych czytelników, tych, którzy kochają muzykę, doceniają jej piękno, doceniają inne elementy jak artyzm techniczny urządzeń reprodukujących.

Wy potrzebujecie pieniędzy, Was interesuje tylko mamona, nie zdajecie sobie sprawy jak jest to łatwe do odczytania .

36 minut temu, slawek.xm napisał:

weź znajdź jakąś ścianę i się ukarz

Sławku, dostrzegam już potęgującą sie słabość - odbieram to jako nudę, musisz być najlepszy na świecie w hi end audio, skoro nie potrafię Ciebie niczym zaskoczyć, jednak wiem z doświadczenia że wszystko jest jednym i tym samym, jakie żarciki więc - takie i znawstwo..

Rochu dysponuje historyjkami na każdą okoliczność - jestem zaniepokojony, czyżby posiadał lepszą od Ciebie orientację w hi end ???

Edytowane przez 747
37 minut temu, rochu napisał:

tupetu i zadufania.

Nie masz pojęcia co znaczą te słowa.

Rozumiem, że pisanie o czołgach odbierasz jako manipulacja, ale powinienes wiedzieć, że jesli sam nie manipulowałbyś, nigdy ja bym sobie na coś takiego nie pozwolił, jednak takie rozumienie nie jest Tobie dostępne, gdyz posiadasz manierę traktowania innych z góry, Ty ustalasz reguły, zapewne jest to spadek po efekcie niedostatecznie zintegrowanej osobowości.

To rodzaj kłopotu z uspołecznieniem.

49 minut temu, 747 napisał:

Każda osoba z tego świata, posiada takie same prawa do zaistnienia, również piosenkarka/raperka/modelka z Korei.

Nie mam nic przeciwko. Nie sobie tam żyje.

Natomiast inną sprawą jest promowanie złego gustu. A zły gust prowadzi do zbrodni.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

6 minut temu, rochu napisał:

promowanie złego gustu

Nie jestem intelektualistą, nie potrafię rozmawiac z audiofilami - intelektualistami, zwłaszcza na temat czegoś, o czym się nie dyskutuje.

Gość

(Konto usunięte)

Nie potrafisz, wzbudzasz uśmiech politowania i zażenowanie

sorry , taka jest prawda

zawłaszczyłeś wątek Tomka do prezentacji własnego jakże ułomnego widzenia świata z drugiej połowy 20 wieku,  w którym mentalnie trwasz razem ze swoimi ... ustawionymi piętrowo sprzętami z tamtej epoki

i prawisz tu o innowacjach opartych na przywiezionych ze złomu transformatorach

czepiasz się ludzi, którzy dawno nie mają ochoty z tobą dyskutować

... może ten wpis zmusi cię do refleksji ... choć wątpię

17 minut temu, slawek.xm napisał:

zawłaszczyłeś wątek Tomka

Podeptaliście Staszka, broniłem go, podeptaliście mnie, broniłem siebie.

37 minut temu, slawek.xm napisał:

wzbudzasz uśmiech politowania i zażenowanie

Tak, rzeczywiście, szczególnie u tych którzy twierdzili że tego sprzetu nie ma.

Nawet taki jeden pomio obrazu nadal tak twierdził, tylko treść nie utrzymała się tu zbyt długo z powodu zażenowania i politowania jakie wzbudziła u moderacji.

• Pokaż nowe odpowiedzi