Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do kolumn B&W 702 S3 mokka

Rekomendowane odpowiedzi

Włosi mają takie dziwne pomysły. W obrabiarkach maszyny włoskie to samo - logika nielogiczna. Ale zbudowane pancernie tak jak ten wzmacniacz 😉

Kto ich tam zrozumie. 

Za to Stal i Alu to chyba mają tam za darmo. Wszędzie go pakują dużo więcej niż inni - bez odchudzania produktu. Mi tam pasuje 👌

39 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Bardzo dobra opcja. Byle tylko nie nakręcał makaronu na uszy. 

Nakręca jak szalony. Poza oferowanym Daniel Hertzem nic podobno nie gra, przestarzałe sprzęty i takie tam rozmowy. Ich sprzęt gra nawet z mp3 to ciekawa logika sprzedaży haha Ale przyznaję że w krótkim odsłuchu na Audio Show grało bardzo przyjemnie i muzykalnie. 

6 minut temu, micmus napisał:

W obrabiarkach maszyny włoskie to samo - logika nielogiczna.

Mam podobne doświadczenia, najgorszy jest serwis. Dlatego przeszliśmy na Homaga🙂

2 godziny temu, micmus napisał:

Nakręca jak szalony. Poza oferowanym Daniel Hertzem nic podobno nie gra, przestarzałe sprzęty i takie tam rozmowy. Ich sprzęt gra nawet z mp3 to ciekawa logika sprzedaży haha Ale przyznaję że w krótkim odsłuchu na Audio Show grało bardzo przyjemnie i muzykalnie.

Przypomina mi się rozmowa z Grzegorzem ze studia 16 Hz. Byłem u niego w domu na Śląsku. 

Kurczę no on miał dokładnie to samo jego produkty były najlepsze. A inne firmy to przecież teraz chińska produkcja nic nie warta.

Szkoda bo uważam że takie produkty które bronią się same sobą właśnie tracą na tym.

33 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Szkoda bo uważam że takie produkty które bronią się same sobą właśnie tracą na tym.

Zgadzam się. Daniel Hertz dźwiękiem ma się jak bronić i to bardzo. Jednak osoba Mark Levinson zachowaniem odstrasza, wypraszał gości z pokoju na Audio Show, że to sprzęt dla wybranych, że nic nie rozumiemy itp. Sprzedawca dystrybutor promuje ten sprzęt mp3 jkami, że tylko na tym sprzęcie można słuchać mp3 i brzmią jak Hi-res itp. A co jeśli ja nie chce mp3 tylko plików hi res bo mam łatwiejszy dostęp niż do mp3 haha Cyrk trochę 🤣

12 minut temu, micmus napisał:

Zgadzam się. Daniel Hertz dźwiękiem ma się jak bronić i to bardzo. Jednak osoba Mark Levinson zachowaniem odstrasza, wypraszał gości z pokoju na Audio Show, że to sprzęt dla wybranych, że nic nie rozumiemy itp. Sprzedawca dystrybutor promuje ten sprzęt mp3 jkami, że tylko na tym sprzęcie można słuchać mp3 i brzmią jak Hi-res itp. A co jeśli ja nie chce mp3 tylko plików hi res bo mam łatwiejszy dostęp niż do mp3 haha Cyrk trochę 🤣

No to Spotify jak znalazł 😃

Będzie grał jak Tidal 😁

11 godzin temu, micmus napisał:

Serio? Jak to się stało że ominąłem taki cyrk? Lubię takie akcje.

4 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Serio? Jak to się stało że ominąłem taki cyrk? Lubię takie akcje.

Wchodził też do sal obok i kazał ściszyć bo zagłuszają jego prezentację. Straszył policją. Psychol 🤣

9 minut temu, J4Z napisał:

micmus, to Ty może do domu go nie wpuszczaj. xD

Zniszczy Bowersy 😉

"Patent C Wave firmy Mark Levinson przekształca cyfrowy dźwięk, łącząc analogowe ciepło z precyzją PCM, zapewniając pełniejsze, zdrowsze wrażenia słuchowe."

Może jednak warto, zdrowie ma się jedno!

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Może jednak warto, zdrowie ma się jedno!

Ale to chyba dość droga kuracja ... 😉 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

1 minutę temu, J4Z napisał:

Na zdrowiu proponuję nie oszczędzać.

No nie wiem czy Mark Levinson to pomogło 😉 Raczej efekt jest odwrotny do zamierzonego 😉 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Haha dobre te wszystkie powyższe wpisy. 

A to nie wiedziałem że wychodził później i straszył innych. No efekt tak prowadzonej sprzedaży jest tragiczny - taki, że odechciewa się tego kupować. Mimo, że grało zauważalnie ciekawie inaczej. 

Ja np. tak mam, że lubię wiedzieć coś więcej o marce co kupuje. I takie zachowania mi psychicznie przeszkadzają w zakupie nawet jak to jest dobry produkt. 

Daniela Hertza nie wpuściłem tzn. dałem znać że nie dam rady dziś ze względu na pracę (co jest prawdą). Ale też jakoś nie żal mi, że się nie udało.

4 godziny temu, ferszcik napisał:

Wchodził też do sal obok i kazał ściszyć bo zagłuszają jego prezentację. Straszył policją. Psychol 🤣

Nie! Panowie no to takie akcje a mówicie z takim opóźnieniem!!

No i to jest do zapisania na must be za ileś lat. Jak przetrwa.

3 godziny temu, J4Z napisał:

micmus, to Ty może do domu go nie wpuszczaj. xD

O tym samym pomyślałem. 

Na pewno się przyczepić o dywan!! Hahahaha

Haha nie ma znaczenia pomieszczenie i akustyka. To zagra wszędzie. Metraż jak rozmawiałem też nie robi większej różnicy 😏

Idealne dla mnie jak bez dywanu - biorę !

Coś musiał by wymyślić jakby się okazało że już u ciebie nie grają tak fajnie. 

Pierwsza myśl dywan, druga wzmacniacz, dopiero trzecia opcja to żona no odpaliła pralkę akurat 

15 godzin temu, micmus napisał:

Ja np. tak mam, że lubię wiedzieć coś więcej o marce co kupuje. I takie zachowania mi psychicznie przeszkadzają w zakupie nawet jak to jest dobry produkt. 

👍 Mam tak samo🙂

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

No i co ... a no kupiłem. Zakup w pełni świadomy, ale zobaczymy czy będę zadowolony. Dostawa będzie może do końca przyszłego tygodnia. Tym razem kierowałem się sercem nie rozumem haha To czekam cierpliwie 🙂

Wstawie fotkę jak będę miał już co pokazać - nie mogę się doczekać !

7 godzin temu, micmus napisał:

No i co ... a no kupiłem. Zakup w pełni świadomy, ale zobaczymy czy będę zadowolony. Dostawa będzie może do końca przyszłego tygodnia. Tym razem kierowałem się sercem nie rozumem haha To czekam cierpliwie 🙂

Wstawie fotkę jak będę miał już co pokazać - nie mogę się doczekać !

Unitrę kupiłeś? 😄

16 godzin temu, micmus napisał:

No i co ... a no kupiłem. Zakup w pełni świadomy

Jeżeli Marek L. osobiście do Ciebie przyjechał i zastosował szantaż emocjonalny oraz groźby, to przy dodawaniu zdjęcia umieść pluszowego misia w tle.

• Pokaż nowe odpowiedzi