Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  483 członków

Sansui Klub
IGNORED

Pytanie do miłośników Sansui

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie , jestem fanem Vintage no i oczywiście Sansui - chociaż żadnego nie słyszałem 🙂

Szukam do moich Diatone DS 5000 wzmacniacza Vintage czy któryś z forumowiczów mógłby m coś polecić 

Kwiatki służą mi jakie jedyne ustroje akustyczne na jakie pozwala mi żona ( i książki ) 

Wyprzedzajac podpowiedzi - Nie nie zmienię żony na inną 🙂

Z góry dziękuję za podpowiedzi 

Diatone.jpg

Gość

(Konto usunięte)

Proponuję tzw. bezpieczne rozwiązanie. Spróbuj Sansui z serii AU-α607. Jest w niej kilka modeli nieznacznie różniących się sygnaturą dźwięku. Początek dobrego słuchania. 

Koniecznie rozglądaj się za modelami po przeglądzie technicznym.

Jeżeli natomiast interesują Cię starsze bądź tańsze rozwiązanie to zapytaj w Klubie Miłośników Sansui. Tam jest dużo więcej osób które mogą pomóc coś wybrać.

Mała uwaga, nie obrażaj się, ale poczytaj o rozmieszczeniu kolumn. W tym rozstawieniu (ze zdjęcia) wiele tracisz.

Pozdrawiam

W dniu 8.01.2023 o 11:35, Marcysko napisał:

Proponuję tzw. bezpieczne rozwiązanie. Spróbuj Sansui z serii AU-α607. Jest w niej kilka modeli nieznacznie różniących się sygnaturą dźwięku. Początek dobrego słuchania. 

Koniecznie rozglądaj się za modelami po przeglądzie technicznym.

Jeżeli natomiast interesują Cię starsze bądź tańsze rozwiązanie to zapytaj w Klubie Miłośników Sansui. Tam jest dużo więcej osób które mogą pomóc coś wybrać.

Mała uwaga, nie obrażaj się, ale poczytaj o rozmieszczeniu kolumn. W tym rozstawieniu (ze zdjęcia) wiele tracisz.

Pozdrawiam

dziękuję za podpowiedź Sansui rzeczywiście chodzi mi po głowie. 

Odnośnie ustawienia nic nie mogę zrobić - żona , ale na poddaszu mam swój kącik gdzie wszystko jest jak należy 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.