Skocz do zawartości
IGNORED

Tang Band W3-1364SA opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! 😉

Zaniedługo będę zaczynał swoją przygodę z car audio, chciałbym stworzyć swoj własny projekt. W oko wpadł mi właśnie przetwornik od TB. Wiem ze jest to głośnik domowy dla kolumn diy ale chciałbym się spytać czy to może wypalić w aucie? Zawsze mnie drażniło to ze dźwięk jest podzielony, wysokie tony z przodu a średnie-niskie po bokach. Chciałbym zamontowac TB w słupki diy i ciąć je na poziomie 150-200hz. Wiem ze w takiej sytuacji można zrobić słupek dla oddzielnie tweetery + sredniotonowego lecz budżet mi na to nie pozwala i tez nie chce żeby dużo widoczności zabierały przetworniki. Będzie od tego jeden wzmacniacz a drugi zastosuje dla niskotonowcow. Mam radio Pioneer Deh-s720 i on wspiera aktywne zwrotnice. Do tego wiadomo subwoofer. Lecz moje główne pytanie jest takie czy ten pomysł ma prawo wypalić? Jak te przetworniki grają? 

https://www.audiostereo.pl/topic/162261-tang-band-w3-1364sa-opinie/

tego tang banda nie słyszałem,ale w3 315e jest tani i gra bardzo fajnie w3 1878 mam w domowych kolumnach,jest świetny

ogólnie małe szerokopasmowce tej firmy są dobre

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.