Skocz do zawartości
IGNORED

Lansowozy za 30-40 tys. PLN

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
3 minuty temu, Seth_A_Rider napisał:

Decyzji bardzo bogatych ludzi nie można naśladować bez głębokiego zrozumienia ich bardzo specyficznej sytuacji. Dla nich pracuje sztab wybitnych księgowych i doradców.

A jak myślisz, dlaczego jest najbogatszy? 🙂  Kogo Twoim zdaniem powinien naśladować początkujący przedsiębiorca?

Te pytania są retoryczne, lepiej na nie nie odpowiadać.

Just now, Marcinus said:

A jak myślisz, dlaczego jest najbogatszy? 🙂  Kogo Twoim zdaniem powinien naśladować początkujący przedsiębiorca?

Te pytania są retoryczne, lepiej na nie nie odpowiadać.

Powinieneś naśladować jego ruchy z czasów kiedy był początkujący jak jesteś ty teraz.
Trzy razy w życiu sprzedałem swoje biznesy. Ostatni kilka lat temu. Mały biznes, który generował w granicach 200k $ kosztów stałych tygodniowo. Wiele moich decyzji, juz wtedy dla postronnych obserwatorów było niezrozumiałych.

….be still and know….

• Moderatorzy
11 minut temu, Seth_A_Rider napisał:

Powinieneś naśladować jego ruchy z czasów kiedy był początkujący jak jesteś ty teraz.

Jestem jego doradcą. Do początkujących raczej nie należę.

Słysząc o polskim biznesie, natychmiast przychodzi mi na myśl prężna firma IT zmieniająca raz na kwartał szatę graficzną u obajtka, czy tam innej energy. W takich firmach nie ma żadnych logicznych zasad. Jest hulaj dusza do wyborów.

Spróbuj naśladować.

….be still and know….

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.