Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać - kolumny dla początkującego

dawmac

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do kina ?

To po co w lewym dolnym rogo te ikonki "DTS , Dolby Digital" itp ?

BTW Czy ta technologia Sony - S-Master to kolejny markeingowy chwyt cos jak Technicsa - Class AA ??

• Redaktorzy

Ten odtwarzacz Sony to chyba drogo. Sprawdź czy aby lolo nie ma takiego, wyrażał się o nim sceptycznie. Co do wzmacniacza - pamiętam dość kwaśną recenzję w Audio albo w AudioVideo. Wobec tego musiało być faktycznie nie za bardzo, co nie? :-)

za ten wzmacniacz nowy z gwarancją polską, kupiony w sklepie chca 14.000zł. Najprawdopodobniej wybiorę się go posłuchac ale mam 550km do niego :( a zima w pełni :)

Jutro jadę na odsłuch różnych klocków do Oławy tak, że będę troszkę bardziej osłuchany.

pozdr. dawmac

jozwa masz rację.

Bez okularów pomyliłem go z SCD-DR1,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 1 rok później...

Z ciekawości chciałem zapytać czy rzeczywiście można dostać 802D za 20.000zł.

Sam jestem skłonny dać 22.000 za N802D w wersji "red cherry"

Jak chcesz pogadać to dzwoń: 602157606.

Pozdrawiam,

Pabloso.

niedawno gdzieś się tu pałętał link do marantza - ampli miał tylko dwa kanały i dekoder a reszta kanałów (cztery) musiała być obsługiwana osobnymi dwiema końcówkami mocy - oczywiscie wszystko sterowane przez przedwzmacniacz w tym ampli. Całość nieźle wyglądała i pewnie nieźle grała - pewnie lepiej od tego sony... ale w życiu czegoś takiego nie słyszałem, więc trzeba by spróbować...

Zapoluj na Duntechy na niemieckim rynku second-hand. Modele takie jak Black Knight, Crown Prince, Princess można kupić za poniżej 2000 Euro. Dźwięk tych kolumn jest rewelacyjny, ale wymagają sporego pomieszczenia (od 30 m2 w górę). Może to być koniec Twoich poszukiwań. Gdybyś był w Poznaniu, to zapraszam na odsłuch Crown Prince.

Ten wzmacniacz SONY to rzeczywiscie nic ciekawego.Mialem okazje go posluchac.Nie robi wrazenia.Do kina to by sie i moze nadal ale do stereo nie polecam.Meczacy dzwiek przy dluzszym odsluchu.A myslales o takim czyms jak YAMAHA DSP-Z9.Brzmi fenomenalnie w kinie i w stereo tez naprade niezle.Mozna juz nawet go kupic z drugiej reki.Sluchalem i goraco polecam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.