Skocz do zawartości
IGNORED

Anna Maria Jopek

rafi

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham wystarczająco dużo mało popularnej muzyki by pozwolić sobie na popularną Norę. Swoją drogą, tego typu muzykę określa się mianem "audiofilskiego popierdywania". To chyba pierwszy komercyjny sukces w tym gatunku. Co do Anny Marii, to upieram się przy tym, że "Bosa" jest o wiele lepsza.

popieram..bosa chyba najlepsza plyta AMJ..a mam wszystkie ,dziwne tylko ze polska wersja od angielskiej rozni sie chyba trzema kawalkami:)) ale co tam..bardzo dobrze nagrana notabene:)))))))

www.cichykot.com

• 3 tygodnie później...

pozwolę sobie odgrzebać ten temat - właśnie wróciłem z koncertu AMJ w Klubie Ucho w Gdyni. koncert wspaniały (choć chyba jakieś problemy mieli z dźwiękiem), kontakt z publicznością wspaniały (brawo klawiszowiec), GŁOS Ani re-we-la-cja. trzy bisy :) ostatni bis to nowy numer 'ostatnia noc' albo jakoś tak. rety, jak mnie ręce bolą od klaskania :) za miesiąc Ania znowu w Gdyni :-)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

No to Ci Krzysku zazdroszcze. Jest to duze i przyjemne przezycie. Ostatnio (ale bylo to w maju) bylem na 2 koncertach jeden po drugim ( bo byl to zapis na CD Live i DVD) i chetnie zostalbym na 3 :-) I tez rece mnie bolaly choc mialem wtedy zajete bo robilem zdiecia.(mozesz obejrzec i poczytac relacje z tego koncertu tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wydaje mi sie ze wiekszosc krytycznych glosow na tym forum, to glosy ludzi ktorzy wlasnie nigdy nie slyszeli Ani i jej zespolu "na zywo".

W studio przy wspolczesnej technice mozna zrobic prawie wszystko. Z przecietnej piosenkarki - gwiazde. Lecz na koncercie widac co potrafisz i co reprezentujesz soba w rzeczywistosci. Dlatego polecam wszystkim krytykom tworczosci i talentu Ani Jopek aby poszli na Jej koncert a potem spotkamy sie na forum i podyskutujemy.... moze bedziecie miec inne zdanie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zgadzam się Jacku w 100%! to co Ania pokazała to była wielka, wielka klasa. potrafi wyczyniać niesamowite rzeczy swoim głosem, niektóre fragmenty tak "wyciągała", aż się zastanawiałem kiedy straci głos :-) byłem też pod dużym wrażeniem "jam sessions" pozostałych członków zespołu, szczególne słowa uznania dla pana na wiośle oraz pana na bębnach, wspaniałe popisy. no i pan klawiszowiec nieźle rozruszał publikę, to się nazywa kontakt z publicznością! ogólne wrażenie - każdy dał z siebie 101%. bardzo chętnie kupię sobie to DVD :)

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Niewiem czy dzisiaj byl Krzysku ten sam sklad co na tamtym koncercie ale solowki Mozdzera czy Napiorkowskiego byly swietne. Takze popisy Mino Cinelu na bebnach i w duecie vokalnym z Ania byly niezle. I dzwiek na sali byl tez b. dobry. Jesli uda im sie uchwycic na tej plycie Live te energie jak buchala z calego zespolu z Ania na czele nawet w 50 % to mozna to CD polecic wszystkim i kupowac w ciemno. DVD tez powinno byc ladne, bo bylo swietne swiatlo na tym koncercie. Ciekawe czy DVD to bedzie dodatek do albumu CD czy osobne wydawnictwo?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.