Skocz do zawartości
IGNORED

Kto się przyzna ?Bez szczegółów.

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, szymon1977 napisał:

Żeby się przyznać trzeba mieć większa jaja niż żeby nabroić - Twoja  ciekawość skazana jest na niezaspokojenie.

Dobra, ile który garował i z jakiego paragrafu, przyznawać się, bo pan szymo1977 chyba wątpi w waszą niewinność.

To też się przyznam miałem w rękach pocisk moździerzowy funkel nówka prosto z ziemi ,Niemiec płakał i tak dalej .Przyjechali fachowcy zabrali ,podziękowali za wzorową postawę i odjechali. A jakie cyrki miałem zanim po to przyjechali.

17 godzin temu, dulon184 napisał:

Zwyczajnie byłem ciekaw czy wszyscy tutaj święci byli .

To trzeba aż "świętym" być, by nie mieć zasranej kartoteki!?

19 godzin temu, porlick napisał:

Jak robili cyrki przed przyjazdem, trzeba było im wysłać pocisk pocztą.

😜

Byłbyś gwiazdą tego wątku. 😉😁

Cyrki to były z Policją. Stwierdzili że tu niema dużego ruchu to sobie może leżeć tylko mam go dobrze schować przed wycieczkami .A jak przyjechało 2 młodych to sobie podrzucali na zasadzie "rzucam- łap". Musiałem ich trochę opierd***.Usłyszałem tekst że jestem przewrażliwiony ☠️.Patrol saperski przyjechał po 4 dniach i stwierdzili że ledwo mają miejsce na eksponaty i to co mają to rozniósłby ich w drobny mak. Zrobili duże oczy na tekst o Policji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.