Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zenada ta walka Pudziana , Saap po walce cieszyl sie ze przegral, klonil mu sie chyba ze 100 razy, ...

Może myślał, że wygrał :)

A tak poważniej nieco, to Sapp akurat jest na takim etapie kariery, że przebieg czy wynik walki lata mu i zwisa kalafiorem.

Póki jeszcze może, to tłucze na tym całym cyrku kapuchę ile wlezie, bo lada chwila przyjdzie mu zakończyć te wygłupy.

Sam Pudzianowski też długo nie pociągnie na tej klasy "zawodnikach" z jakimi do tej pory "walczył" i prędzej czy później

przyjdzie moment w którym nikt normalny już nie będzie chciał tej farsy oglądać, skończy się kaska z transmisji i skończy się Pudzian,

a jak skończy się Pudzian, to i skończy się to całe żałosne KSW z ich albo przereklamowanymi, albo dawno przebrzmiałymi "gwiazdami".

Z tego co ja tam się mniej więcej orientuję, to była bodaj 19 odsłona KSW i strasznie jestem ciekaw kto pamięta albo w ogóle oglądał pierwsze 14

zanim tam ściągnęli Pudziana, który ten pierdolnik rozreklamował i wypromował, ściągając przed telewizory miliony tak zwanych kibiców mma,

z których prawdopodobnie 90% nie byłoby w stanie dzisiaj wymienić chociaż połowy nazwisk występujących tam wczoraj tak zwanych gwiazd...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Moderatorzy

Może myślał, że wygrał :)

A tak poważniej nieco, to Sapp akurat jest na takim etapie kariery, że przebieg czy wynik walki lata mu i zwisa kalafiorem.

Póki jeszcze może, to tłucze na tym całym cyrku kapuchę ile wlezie, bo lada chwila przyjdzie mu zakończyć te wygłupy.

Sam Pudzianowski też długo nie pociągnie na tej klasy "zawodnikach" z jakimi do tej pory "walczył" i prędzej czy później

przyjdzie moment w którym nikt normalny już nie będzie chciał tej farsy oglądać, skończy się kaska z transmisji i skończy się Pudzian,

a jak skończy się Pudzian, to i skończy się to całe żałosne KSW z ich albo przereklamowanymi, albo dawno przebrzmiałymi "gwiazdami".

Z tego co ja tam się mniej więcej orientuję, to była bodaj 19 odsłona KSW i strasznie jestem ciekaw kto pamięta albo w ogóle oglądał pierwsze 14

zanim tam ściągnęli Pudziana, który ten pierdolnik rozreklamował i wypromował, ściągając przed telewizory miliony tak zwanych kibiców mma,

z których prawdopodobnie 90% nie byłoby w stanie dzisiaj wymienić chociaż połowy nazwisk występujących tam wczoraj tak zwanych gwiazd...

widać, że nie jesteś sympatykiem sportów wali i w dodatku nie masz pojęcia o kolejnych ksw, gdybyś się znał to od razu rozpozałbyś 2 polskich zawodników związanych od początku z ksw

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Saap,chyba nie przypadkowo stał dość długo na jednej nodze,już miałem wrażenie że chce Pudzianowi pokazać że stoi na jednej nodze,żeby go powalił.ale chyba się w końcu domyślił,i pomógł mu sie wywrócić,albo może nawet samodzielnie to w końcu Podzian zrobił...no i trochę "wbijanie gwożdzi"zagwożdziło Saapa.Trąci to trochę małym teatrzykiem...i po sprawie...zaskoczenie?nie bardzo...bez emocji i tandetnie było...ale zadowolenie obopulne,było...

Edytowane przez ted125

widać, że nie jesteś sympatykiem sportów wali i w dodatku nie masz pojęcia o kolejnych ksw, gdybyś się znał to od razu rozpozałbyś 2 polskich zawodników związanych od początku z ksw

A co mają "sporty walki" wspólnego z KSW, żebym miał mieć jakieś pojęcie albo był jakimś sympatykiem czy znał polskich zawodników?

Dla mnie jedno z drugim ma tyle samo wspólnego co F1 z niedzielnymi wyścigami kartingów w Pcimiu Dolnym do lat szesnastu.

Jaki poziom (KSW) takie podejście (akurat nie tylko moje) i absolutnie tego nie ukrywam, tylko co ma piernik do wiatraka.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość rydz

(Konto usunięte)

Dla przypomnienia:)

Sapp gromadzi publikę,pudzianowi trzeba było wystawić takiego zawodnika i skończyć go kiedy tylko pudzianowi przyjdzie na to ochota,miernota jeden jak i drugi:)

Niedługo na pudzianie będzie ładnie wygladac wiszaca skóra :)

Wach-Kliczko na jesieni? oj szkoda chłopaczyny,niech się kładzie na dechy szybko! choć grosza mu troszku skapnie:))

Edytowane przez rydz

Wypowiedź gościa z Burneika sports team :

''na szczescie Robert nigdy nie bral tego dziadostwa ktore wczesnije reklamowal 3.gif , a musial mowic na filmikach to za co mial placone.''

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN

Projekt skrobałem, ale rzucałem okiem na ekran i obejrzałem te ważniejsze walki w całości.

Mój problem z KSW jest taki, że o ile rozumiem iż muszą robić freak-show, aby ludzie oglądali, ale tak naprawdę oni nie robią żadnych kroków naprzód, aby to zmienić. Pudzian nigdy nie będzie dobrym zawodnikiem i będą mu rzucać kelnerów aż Polacy się znudzą, Mamed pewnie wyjedzie, a Kawulski i Lewandowski sr**ą w porty, żeby czasem UFC nie zahaczyło o Polskę i nie wykosiło im tych lepszych zawodników. Freak shows na dłuższą metę są złym pomysłem.

A jak oglądam te nasze gale to Polacy na widowni mają miny jakby nie wiedzieli co tam robią, może to właśnie efekt takich walk :). Teraz uwielbiam zarywać nocki dla UFC, jak słyszę Bruce'a Buffera to aż czuję ten power do oglądania. Ja proponuję, aby nasi zainwestowali w import zawodników z Ameryki Południowej i niech robią gymy u nas :).

Taką widownię to rozumiem!

Obejrzyj sobie pierwsze 10 UFC;) Ja ostatnio wrocilem do tego gdyz jak sie zaczynalo ja jeszcze nie trenowalem. Organizacja tez mocno kulala, az sie dziwie, ze tak sie wybili, gdyz Pancrace bvylo wtedy o wiele profesjonalniej zorganizowane, a jednak. Dotego walki karatekow z bokserami, thi bokserow, zapasnikow, bjj. Wiekszosc zawodnikow walczylo jedynie w obrebie jedbnego stylu. Zapasy vs boks:) Bokserzy zawsze przegrwali, jeden bystrzacha nawet wyszedl do walki w jednej rekawicy bokserkiej;) Przednim inny bokser z dwoma;) Bal sie raczek pokaleczyc.

tutaj dobra stronka, nowe walki sa najczesciej usuwane, niemniej bardzo duzo pelnych walk mozna tutaj znalezdz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Wiem, że kulała, ale tam nigdy nie było problemów jeśli chodzi o zawodników, UFC słabo pędziło aż do 2005 roku, ZUFFA jak ich przedtem wykupiła wychodziła na minus do tego roku, dopiero po TUF-ie UFC stało się popularne. Około tego okresu myślano o sprzedaży organizacji to chyba była warta coś około 4 milionów dolarów, a w tej chwili jest warta miliard.

Pancrase widziałem kilka walk, ciekawie się oglądało. Warto poczytać historie Basa Ruttena, mega pozytywny gość :).

• Administratorzy

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Moderatorzy

KSW 19 -

Mamed klasa sama w sobie, doskonała wszechstronność, przeciwnik znał jego możliwości w parterze nawet nie chciał się sprawdzać, kopnięcia ? walka w stójce ? cenię Mameda za szybkie kończenie w humanitarny sposób i mówienie wprost że celem jest minimalizacji ryzyka kontuzji wśród zawodników, jako jedyny nie boksował tylko trafiał.

życzę Khalidowi sukcesów w dalszym pięciu się w rankingach

Materla-Silva - Silva ma jak widać odwrotne podejście do wzajemnego okaleczania vs Mamed i mam nadzieję, że zostanie za to ukarany na macie, Materla to wielkie serce i wola walki ale nawracająca kontuzja i nieumiejętność eliminacji przeciwnika(kolejnej rundy by nie przetrwał: kolano i łuk brwiowy) powinny go skłonić do przejścia na emeryturę

Chmielewski to jeden z weteranów polskich ksw , dobry judoka, ale jednak kondycyjnie nie potrafił sprostać rywalowi ani wykorzystać umiejętności by w parterze zwyciężyć,

Matt Horwich - "piękny, uduchowiony zawodnik":) żelazna kondycja, ciekawe "bycie" przed walką i w trakcie, zamęczy wielu zawodników, zaden z duetu nie potrafił definitywnie i efektownie zakończyć walki w czasie

Pudzian niewątpliwie idzie do przodu i jest zupełnie innym "zawodnikiem" niż na początku choć raczej nie zostanie mistrzem ale cenię go za upór i profesjonalne podejście do treningów , pamiętajmy że to były strongmen i celebryta a wielu sportowców z jego historią odcina jedynie kupony i podziwia puchary, szkoda, że w porównaniu z dawnymi czasami przestał być tak uśmiechnięty i wyluzowany ale wiadomo że dźwigając zmagał się ze sobą i ciężarem a teraz z przeciwnikiem który może okaleczyć więc stąd "przestawienie " psychiczne, ale Łódź go pozdrawia i trzyma kciuki

Niedawno Marcin był w Polsce na seminariach i właśnie prezentował swoją skrętówkę i pięknie mu to wychodzi. Teraz musi poprawić stójkę i to będzie zawodnik wysokiej próby.

strench, każdy zawodnik chce szybko kończyć, a że często się nie da to już inna sprawa. Jeśli walczysz z kimś dobrym i chcesz szybko skończyć i robisz jakiś ruch w ciemno z zaskoczenia to często skończysz znokautowany albo będziesz klepał.

Niestety afera z suplementami wygląda coraz gorzej :

''wypowiadamy sie na podstawie tego co widzimy, a widzimy to tak: robert reklamował szajs, mówiąc, że działa super i ze min. na tych odzywkach buduje forme, a okazało sie ze kłamał podwójnie gdyz po pierwsze ich nie brał, po drugie to szajs. Nasuwa sie trzecia wątpliwość czy wiedział o warunkach produkcji, uzywaniu przeterminowanych surowcahc itp., itd. Bazujac na tym co wielokrotnie powtarzał min, ze z c. sa kumplami wyglada na to ze widział od srodka jak to działa. Tego akurat pewnym byc nie mozemy, ale przypuszczalnie wiedział to. ''

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Poniżej ma być zaprezentowany filmik który ma udowodnić że produkcja suplementów odbywa się na profesjonalnym poziomie :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tutaj jeszcze toczy się dyskusja o tej aferze z suplami :

Ukryta Zawartość

Jak wskoczy ograniczenie czytania (bez rejestracji), to wystarczy wpisać w google bramka proxy i wkleić tam tego linka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN

Poniżej ma być zaprezentowany filmik który ma udowodnić że produkcja suplementów odbywa się na profesjonalnym poziomie :

Ukryta Zawartość

Film już jest :

Ukryta Zawartość

Właściwie to powienien być o tym osobny temat, no ale skoro już jest w tym temacie to wklejam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Bob Sapp też chce pokonać Marcina Najmana...

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Moderatorzy

Bob Sapp też chce pokonać Marcina Najmana...

Ukryta Zawartość

i ja też

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jestem ciekaw jak pudzian by z nim powalczył

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

• Moderatorzy

Kimbo twardziel , ale jego przeciwnicy to nie zawodnicy tylko goście o dużych piąchach, żadnych obaleń, duszeń a co do boksu to kombinacje wielce przeciętne.

Pudzian przegrałby. Kimbo się wykreował tylko w Internecie na ulicznego wojownika, tak na prawdę to inteligentny gość z doświadczeniem. Trenował z Basem Ruttenem, brał udział w TUF-ie i teraz z tego co pamiętam po tym jak go wyrzucili z UFC boksuje.

Pudzian jest za stary na naukę i ma kiepską budowę ciała do tego sportu. Po dwóch latach popełnia te same błędy podstawowe przy uderzeniach, na treningach wyglądało nieźle, a w walce znowu powrócił do tego.

• Moderatorzy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kimbo na ulicy tak, czemu nie mocno bije i ma twardy leb. Do UFC niestety jest za cienki. Wyobrazcie sobie go w walce JDS lub Overeem'em....Nie przetrwal by nawet rundy.

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.