Skocz do zawartości
IGNORED

Forum HI-FI i Muzyka

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo z nas pisuje na tym forum.Różni się od Lukarowego.

To bardzo grzeczne forum.

Aż się mieni od wymiany uprzejmości i zachowania pełnej kultury.

Ostatnio zauważono postępujące "wazeliniarstwo".

Możliwość otrzymania cennej nagrody skutecznie zaciera ostrość spojrzenia i szczerej wypowiedzi.

Szczególnie wyróżnił się nasz forumowicz gościnnie występujący na tym forum.

Zdecydowanie brak ikry,aczkolwiek w sześciostopniowej skali daję im czwórkę z plusem.

Na pewno warto tam zaglądać.

Wiedzy nigdy mało,wymiany poglądów tyż.

nuuuda! tam sie nic nie dzieje. i kolesie sa malo lotni. i nie ma o czym pogadac. i wszyscy, prawie, sie zachwycaja samplerem naima. tak jak wczesniej samplerem linna. wartosci artystyczne, najlepsza jakosc dzwieku. klitus, bajdus... dobra robota stryjeckiego. w targecie 13-latkow. i jeszcze te opowiesci, jak trudno i jakie klopoty z zaiksem w zwiazku z samplerem naima. dzisa... 3/4 pism w tym kraju robi dile z amerykanami w sprawie dvd i roznych fajnych tytulow na tym nosniku. tez sie chwala swoimi klopotami?! matko, iles pan, panie stryjecki, zaplacil za ten sampler?! 1 milion zlotych za pianiste?! tak jak gala za pianiste? pan udajesz, ze to bylo takie trudne, a poniewaz bylo takie trudne i kosztowne, wieces pan podwyzszyl cene... o 66 procent. i pan udajesz, ze robisz prezent?! bez jaj, bez jaj, bo pan uprawiasz czysty zywy marketing. na ktory sie nabieraja 13-latkowie, nie...

"zupelnie inna specyfika..." - zgadza sie! - tu razi "brak kultury", tam "wazeliniarstwo" (oczywiscie mowie o czesci forumowiczow - w obydwu zreszta przypadkach). Nobody a moze raczej Noboard is perfect.

Acz swoja droga tu malo kulturalnych mozna sobie wyciac ...

majo, 17 Mar 2005, 23:09

> i kolesie sa malo lotni (..) i nie ma o czym pogadac.

Wszystkie zainteresowanym sprawdzenie i obiektywną opinią proponuję wejśc na "to" forum. Skorzystać z wyszukiwarki i sprwadzić wszystkie wpisy "Majo". W kontekscie tego co napisał "niezłe, niezłe..."

pozdr

pitdog, 17 Mar 2005, 22:03

>takie troche gejowskie forum

Interesuje mnie Twój tok rozumowania i ta niesamowita volta umysłowa dzięki której do takiego wniosku doszedłeś... Normalnie Giertych mogłby się coś nauczyć od Ciebie ;-

pozdr

• Redaktorzy

No cóż, majo tam bryluje, a tu nagle "mało lotni", hi hi... A a propos samplera - panowie, macież wy pojęcie jakimi budżetami obracają pisma jak Gala, Glamour itp, a jaki budżet ma pismo w rodzaju naszego HFM albo Magazynu? Nie mam na myśli, że to nagonka jakaś jest, ale chciałbym aby przed dokonaniem niektórych wpisów sprawdzać fakty. Jeśli strona reklamy w Glamour kosztuje ze sto tysięcy, a w HFM cztery, to co jest dla kogo porównywalnym wysiłkiem? Zresztą nikt nie broni niezadowolonym klientom brać tych gazet z DVD zamiast samplerów z HFM, prawda?

pitdog... to żeś przesadził teraz... uważaj bo cie parówy dorwą w jakieś ciemnej ulicy i nawrócą...

troy... na tym forum co prawda nie ma tytułów, ale znam kilka osób które choć z rzadka się odzywają więcej wnoszą od tych co dzień w dzień tutaj siedzą... od kilku lat zresztą...

a majo? taaaak... trochę rozdwojenie jaźni, ale cóż.... nie pierwszy padł ofiarą tej przypadłości :-) ... i nie ostatni.

Jakoś tak ludzie lubią być lubiani i co innego w jednym miejscu a co innego w innym... LOL

=> Frank

"Możliwość otrzymania cennej nagrody skutecznie zaciera ostrość spojrzenia i szczerej wypowiedzi.

Szczególnie wyróżnił się nasz forumowicz gościnnie występujący na tym forum"

Mam nadzieję, ze nie piszesz o mnie, ja tam jestem bardzo niewygodną personą dla Nadredaktora i KoRnika i grzeczny nie jestem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) itd. itd.

0 wazeliny :)

Poza tym ostro się wkur...jak dostałem Neela 7 ES zamiast 7 ES Gold czemu również dałem wyraz na forun, tak więc lizusem nie jestem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jakie rozdwojenie?! jaki nadmiar brzydkich slow?! jakie brylowanie?! panie i panowie, to jest budowanie wizerunku. zlego, dobrego? sam jeszcze nie wiem. ciesze sie w kazdym razie, ze majo jest juz percy(e?)powany, za przeproszeniem

Zyzio-widziałeś nowe voodo?

Jak nie to obejrzyj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.