Skocz do zawartości
IGNORED

Kącik Growy

Rekomendowane odpowiedzi

Procek po 5 dniach już jest w PL, InPost go ma, także opłaty celnej nie będzie. Chyba się zmieściłem w tych 150 euro. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

.

Fabuła i dialogi ponoć genialne, a któreś dlc podobno jeszcze lepsze. Niestety ja długo nie pograłem. Nie jest to mój gatunek, wolę więcej akcji. Jak chcę fabułę, oglądam film. Chcę akcję i efekty, gram w grę. :P

Edytowane przez J4Z

.

W dniu 7.11.2024 o 16:20, J4Z napisał:

Tymczasem coś mniej zasobożernego: 

szkoda czasu na to badziewie.

jedi last survivor ale strasznie wieje nudą, gra ma w cholerę błędów.

5900x@4500, rtx 3070/3080/4070super /4090 ale jak nie gram to używam rx580 😎

Edytowane przez fetek
3 godziny temu, J4Z napisał:

Dobra gierka była. Ograłem.

W sensie Evil West

8 minut temu, przmor napisał:

Jak nowy komp? Śmiga?

Padaka, hałas taki że nie chce się grać.

Do tego wydajność trochę odbiega od założeń. Chciałem 1080/ultra/120. Odpaliłem Alan Wake 2 wszystko na full - 70kl. Dodałem RT na full - 30. 😂

Trochę załamka...

Ukryta Zawartość

IMG-20241112-WA0022.thumb.jpg.1b5c3912edd3949c5bdab8734a99d1a5.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez J4Z

.

U mnie z tym samym procesorem i RTX 3070 cisza, że aż chce się grać ale zrobiłem undervolting zarówno karty graficznej jak i procesora. Grafika ma ok. 60st. i wiatraki na 30% się kręcą albo wcale. Chłodzenie procka to pojedyńcze Fera 5 z krzywą ustawioną w BIOS żeby było cicho ale żeby też chłodziło kiedy potrzeba. Co do wydajności na trzech monitorach full HD jestem zadowolony ale gram w sumie tylko w Le Mans Ultimate i MSFS 2020.

12 godzin temu, J4Z napisał:

Jedi: Fallen Order super mi się podobało. Survivor odpadłem w trakcie. Też mnie znudziła.

no jedynkę też zaliczyłem całą, dwójka ma irytujące błędy (zwłaszcza walka), brak sensu eksploracji pseudo otwartego świata i jakąś to wszystko jest niejakie.

9 godzin temu, J4Z napisał:

Padaka, hałas taki że nie chce się grać.

pogrzeb w pbo curve, może coś ugrasz.

Ogólnie to kupiłem PC jako używany. Wymieniłem grafikę, procek, dorzuciłem ramu. Chłopak mówił, że składali mu w xkom. No i okazało się, że wentyl z tyłu obudowy zamiast wyciągać, wpychał. Nie było żadnego aktywnego wyciągu. Wszystkie wentyle wpychały powietrze. xD Zobaczę teraz kulturę. 

Edytowane przez J4Z

.

No jest lepiej. Bez RT nawet można pograć ze wszystkim na full.  

Cjrha0R.jpeg

Chociaż kultura i tempy jeszcze trochę pozostawiają do życzenia. Coś pokombinuje. 

.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.