Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego (nie) kupować Wiim Ultra...

Rekomendowane odpowiedzi

Według ciebie uskuteczniałem takie pyskowki jak ty tu prezentujesz na ostatnich stronach? 

Czekałem jaką tu kulturę zaprezentujesz, ja podobno jej nie mam , więc jako rzeczony buc zakończyłem dyskusje. 

Forum to nie giełda albo koncert życzeń żeby tematy usuwać. 

Najlepsze ze juz ideologia została dopasowana , dla mnie ten temat może być zlikwidowany wisi mi to.

Widać jak na dłoni że problemy wielu dziecięcego niektórym w tym temacie  zostały 🙃

Edytowane przez dedal75

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

5 minut temu, dedal75 napisał:

Według ciebie uskuteczniałem takie pyskowki jak ty tu prezentujesz na ostatnich stronach? 

I jaki jeszcze problem "z dupy" wymyślisz? 

6 minut temu, dedal75 napisał:

więc jako rzeczony buc zakończyłem dyskusje

Niestety nieskutecznie. 

6 minut temu, dedal75 napisał:

Forum to nie giełda albo koncert życzeń żeby tematy usuwać

Przecież ten temat cie mocno uwiera, bo obraża uczucia do Wiim, jak wielu innych też jak widać. 

?👈

Z tobą nie ma rozmowy , uroiłes sobie coś w głowie że ja czegoś bronie choć nic takiego nie napisałem. 

Może faktycznie zamiast  z dupy mogłem napisać "wyolbrzymiony" problem , ale teraz już nie ważne,  bo ty już wiesz wszystko , co i jak ,co kto myśli, jakie ma zamiary . 

No cóż,  taki masz styl , z tego się nie wyrasta .

Tak że zostawiam cię z twoimi teoriami spiskowymi i czego tam sobie jeszcze nie wymyślisz żeby swoje tezy poprzeć 

Na zdrowie 🫡

Zarzucasz jakieś "szopki", a sam ja tworzysz. Jak to się mówi przyganiał kocioł garnkowi? Po co się kreować na przykladnego forumowicza i zarzucać innym zachowania, kiedy sam masz swoje za paznokciami? Nie rozumiem? 

?👈

Panowie, ja was pogodze. 

Wiim to tani szrot nie majacy wiele wspolnego z dobra muzyka. 

Kto sie zgadza, niech stad wyjdzie i zostawi w spokoju zachwycajacych się nim kolegow. 😉

Nie psujecie im zabawy, to i oni nie beda, mam nadzieje, psuc jej wam w innych tematach.

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

5 minut temu, Mikelas76 napisał:

Panowie, ja was pogodze. 

Wiim to tani szrot nie majacy wiele wspolnego z dobra muzyka. 

Kto sie zgadza, niech stad wyjdzie i zostawi w spokoju zachwycajacych się nim kolegow. 😉

Nie psujecie im zabawy, to i oni nie beda, mam nadzieje, psuc jej wam w innych tematach.

Nic dodać nic ująć 👏🍻

"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h*j"

Powtarzam po raz kolejny , kto tu chwalił ten szrot ? 

A ty Rafał nie mierz ludzi swoją miarą , tyle w temacie.

1 minutę temu, dedal75 napisał:

Powtarzam po raz kolejny , kto tu chwalił ten szrot ? 

A ty Rafał nie mierz ludzi swoją miarą , tyle w temacie.

Dajcie spokoj panowie. Macie/mieliscie paczki tej samej firmy 🤭, przez kilka lat w klubie, a teraz jak dzieci... 

transport streaming -Auralic Aries S1 ; transport cd - Pioneer PD 30AE mod; dac - Denafrips Pontus 2; wzmacniacz - Shanling A3.2 mk2; kolumny - YB Nord S25; listwa - Lector Edison 230; interkonekty cyfrowe - Chord Clearway i2s, QED Reference Digital Audio 40, QED Reference Optical Quartz, Srebrny diy usb; interkonekt analogowy - PAD Neptune XLR; kable zasilajace - Oyaide tunami, Oyaide black mamba, Furutech alpha 3, Yarbo 1100, Neotech Nep 3002, Belden; zasilacze - Auralic PSU S1, Nostromo, PD Creative, Ifi ipowerX.

I co sie działo w tym klubie jak ktoś coś źle napisał o nich? Kto białej gorączki dostawal?

Tak się kończą dyskusje , przepraszam, monologi w których ktoś komuś coś wmawia 🤷‍♀️

Edytowane przez dedal75

Grudnia nie ma, a już szopka. 

Przepraszam że napisałem że ekran do niczego jak i pilot. Nie ma tak prostej rzeczy jak guzik power, połowa funkcji jest nie potrzebna. Wymyślam problemy z dupy. 

Najważniejsze że gra i ma szybka apkę. 

Mam nadzieję że teraz pasuje. 

?👈

Aaa, faktycznie, jesteście przecież "kumplami" z klubu pewnych kolumn. Mikelas76 dopiero mi przypomniał. No i wszystko jasne .
Ale najbardziej i tak podoba mi się bumowanie1234 przez Nila. Ten styl wymądrzania jest niepodrabialny. Można się nazwać Nil, Dunaj czy jak tam jeszcze, ale i tak wszystko jasne. Tak jak Ronaldinho poszedł kiedyś w masce zorro (by nikt go nie poznał) na dyskotekę, wtedy jako zawodnik Barcelony. Dziecko by go nie rozpoznało chyba .

Gość

(Konto usunięte)
23 minuty temu, Wito76 napisał:

Aaa, faktycznie, jesteście przecież "kumplami" z klubu pewnych kolumn. Mikelas76 dopiero mi przypomniał. No i wszystko jasne emoji3.png.
Ale najbardziej i tak podoba mi się bumowanie1234 przez Nila. Ten styl wymądrzania jest niepodrabialny. Można się nazwać Nil, Dunaj czy jak tam jeszcze, ale i tak wszystko jasne. Tak jak Ronaldinho poszedł kiedyś w masce zorro (by nikt go nie poznał) na dyskotekę, wtedy jako zawodnik Barcelony. Dziecko by go nie rozpoznało chyba emoji3.png.

Widzę, ze strasznie duzo masz do powiedzenia. W tym poście całkowicie bzdurne, wręcz idiotyczne insynuacje.

Zgłoś to do moderacji, niech sprawdzą, a może to wtedy Ciebie ukarzą za zwykły troliing.

Edytowane przez Nil

Ja tam szczerze,  leje na opinie o tym ultra , wziąłem bo inaczej jak mam zweryfikować jak to z nim jest .

Najważniejsze że dowiedziałem sie kto jest kto , ultra mogę oddać ale smród, co po niektórych zostanie. 

No to niech na zdrowie wszystkim wyjdzie. 🫡

Gość

(Konto usunięte)

Nikogo o nic nie posadzam, ale są ludzie, którzy kupują jakiś sprzęt czy usługę (np hotelową)  tylko po to, zeby to potem  "obsmarować" w internecie licząc, ze może producent, dystrubutor czy usługodawca w zamian za usuniecie nieprzychylnych, choć nieprawdziwych, opinii coś odpali, może jakiś sprzęt, bonus, gratis itd. 🙂

I co ciekawe, nie są to wcale rzadkie sytuacje.🤔

35 minut temu, rafal735r napisał:

Może arystokracja od tego mojego smrodu nie umrze. 

Ewidentnie Rafale coś cie uwiera .

Nie wiem i nie chce wiedzieć co to może być.  

Nikogo o nic nie posadzam, ale są ludzie, którzy kupują jakiś sprzęt czy usługę (np hotelową)  tylko po to, zeby to potem  "obsmarować" w internecie licząc, ze może producent, dystrubutor czy usługodawca w zamian za usuniecie nieprzychylnych, choć nieprawdziwych, opinii coś odpali, może jakiś sprzęt, bonus, gratis itd.
I co ciekawe, nie są to wcale rzadkie sytuacje.
Czemu nie powiedziałeś wcześniej? Poleciałbym takim hejtem po Wiimie, że tylko pióra by się sypały. Potem bym odszczekał i dostałbym jakiegoś fanta.
Można jeszcze dołączyć do gry czy jest już zwycięzca?
11 godzin temu, ProjectPi napisał:

Serio? Czemu, mianowicie?

Jasne...

Zasilanie to podstawa, tu masz tani gotowy moduł impulsowki, wszystko zasilane z jednego modułu, cyfra, analog, phono, streamer, z tego co widzę to na wyjściu coax nie ma nawet trafa? 
jako dac/streamer w tej cenie może i się broni, jak komuś nie przeszkadza kupowanie od chińczyka i wspieranie totalitarnego reżimu 

chociaż w podobnej cenie można bluesounda kupić, to raczej nie ma dylematu 

4 godziny temu, krolewicz napisał:

jak komuś nie przeszkadza kupowanie od chińczyka i wspieranie totalitarnego reżimu 

A ty od kogo kupujesz? Gdzie znalazłeś państwo nie totalitarne?🤣

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

9 godzin temu, Wito76 napisał:

Można jeszcze dołączyć do gry czy jest już zwycięzca?

Za późno, już dostałem cały komplecik od Wiim, hihi 🙂

?👈

2 godziny temu, Misio38 napisał:

A ty od kogo kupujesz? Gdzie znalazłeś państwo nie totalitarne?🤣

Fajnie sobie smieszkowac póki można, Chińczycy już nie mogą 😉

wzmacniacz mam z polskiej manufaktury, dac amerykański, kolumny vintage niemiecko/wloskie, streamer diy

na pewno w tych urządzeniach są jakieś komponenty z Chin, ale jak nie widzisz różnicy to nie ma o czym dyskutować 

Nie wnikam ale w którymś materiale stwierdzono wprost, że Linkplay Technology to firma amerykańska. Z tego, co pobieżnie sprawdziłem to chyba jakiś konglomerat chińsko - amerykańsko - tajwański ale siedziba w Newark USA. Tak, że ten tego...

Od zasilania do polityki 🤨 .

To lepsze niż- zawsze byłem otyły w piłkę nie grałem i grac nie będę ale się wypowiem na temat reprezentacji 🙃 , bo nie jedną ligę na canal + ogladam.

8 godzin temu, krolewicz napisał:

Fajnie sobie smieszkowac póki można, Chińczycy już nie mogą 😉

wzmacniacz mam z polskiej manufaktury, dac amerykański, kolumny vintage niemiecko/wloskie, streamer diy

na pewno w tych urządzeniach są jakieś komponenty z Chin, ale jak nie widzisz różnicy to nie ma o czym dyskutować 

No nie ma już praktycznie żadnej.

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, rafal735r napisał:

Dobra Panowie, można już zamykać na poważnie. Dostałem paczuszkę od Wiim z fantami. 

Dowcip i mądrość rodzą sie wraz z człowiekiem, ale niestety nie z każdym. 🙂

26 minut temu, Nil napisał:

Dowcip i mądrość rodzą sie wraz z człowiekiem, ale niestety nie z każdym. 🙂

Chciałbyś dostać taką paczkę. 

Teraz, Wito76 napisał:

Tja, ciekawe kto zaczął te jakże mądre i dowcipne insynuacje.

Najgorsze jest to że on to pisał całkiem poważnie. I w sumie to jest chyba najśmieszniejsze, choć z drugiej strony nie wiem kim trzeba być żeby w ogóle wpaść na taki pomysł. Ale jak to się mówi. Każdy mierzy swoją miarą. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi