Skocz do zawartości
IGNORED

Spotify blokuje mi konto.

Rekomendowane odpowiedzi

Już mam odblokowane, ale po krótce napiszę, o co chodzi. Za pomocą aplikacji Musify ze swojego konta pobrałem na zewnętrzny odtwarzacz MP3 kilka utworów. Aby słuchać muzyki podczas biegania i nie mieć przy sobie telefonu, bo jest do dla mnie uciążliwe. Nie udostępniałem tych plików. Otrzymałem taki komunikat. Czyli rozumiem, że takie postępowanie jest naganne. Czyli nie mam możliwości słuchania muzyki z małego odtwarzacza MP3 jak tylko i wyłącznie z telefonu?

Cytat

Powiadomienie wysłane na podstawie Warunków korzystania ze Spotify

Cześć!

Tworząc konto Spotify i korzystając z niego, zawierasz wiążącą umowę ze Spotify i potwierdzasz, że znasz, rozumiesz i akceptujesz Warunki korzystania ze Spotify („Warunki”) oraz zgadzasz się ich przestrzegać.

Zespół Spotify zauważył, że na Twoim koncie doszło do nieautoryzowanego korzystania z usługi Spotify z naruszeniem Warunków, w tym prawdopodobnie do tworzenia nieautoryzowanych kopii treści do odtwarzania poza aplikacją Spotify. W związku z tym Spotify zawiesiło Twój dostęp do Usługi.

Jeśli uważasz, że nastąpiła pomyłka i/lub chcesz odzyskać dostęp do swojego konta, skontaktuj się z obsługą klienta i potwierdź w swojej wiadomości, że w przyszłości nie będziesz dopuszczać się nieautoryzowanego kopiowania treści ze Spotify. Dostęp do konta zostanie w tym przypadku przywrócony.

Spotify zastrzega sobie wszelkie prawa wynikające z Warunków, Umów i obowiązujących przepisów.

Pozdrawiamy

Zespół Spotify

Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

https://www.audiostereo.pl/topic/169614-spotify-blokuje-mi-konto/
14 minut temu, manfred1 napisał:

Czyli nie mam możliwości słuchania muzyki z małego odtwarzacza MP3 jak tylko i wyłącznie z telefonu?

To raczej oczywiste.Miejscem pobierania treści off-line jest urządzenie na którym zainstalowana jest aplikacja Spotify.

3 godziny temu, manfred1 napisał:

Czyli nie mam możliwości słuchania muzyki z małego odtwarzacza MP3 jak tylko i wyłącznie z telefonu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 godziny temu, manfred1 napisał:

Już mam odblokowane

Ja miałem Spotify jakieś bezpłatne studenckie. Kiedyś studentom firma dawała za darmo i syn mi zainstalował, bo sam nie korzysta.

Niestety - po wielu latach użytkowania 1 marca skończyło się wsparcie dla tej wersji programu i zostałem na lodzie. Chcą, żebym im płacił. A niedoczekanie!!! Płacić za empetrójki nikomu nie zamierzam.

Odpalę sobie subskrypcję Tidala, żeby mieć co słuchać w samochodzie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

I będzie ci ciąć i przerywać. Niestety tak wygląda teraz tidal. 

Ja tam za MP3 place i mi nie wstyd. Idzie posłuchać w drodze. A i zasugeruje zawsze coś ciekawego nowego. 

W samochodzie ma pendriva 64 GB z kilkuset ulubionymi albumami i słucham bez żadnych problemów. Ustawienie losowego wybierania utworów powoduję, że jeszcze mi się nie znudziło słuchanie w ten sposób.

Wojtek

Proszę Państwa ja płacę za Spotify i mi to nie przeszkadza. Tylko podczas aktywności fizycznej nie chce słuchać muzyki z telefonu tylko z odtwarzacza MP3. I dlatego pobierałem muzykę na to urządzenie co jest niezgodne z regulaminem. Dlatego szukam teraz mały odtwarzacz z którego można słuchać MP3 z Spotify 

Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

10 godzin temu, manfred1 napisał:

I dlatego pobierałem muzykę na to urządzenie co jest niezgodne z regulaminem.

Jak to robisz ? Da się pobrać pliki ze Spotify w wersji mp3 na urządzenie ?

Wojtek

20 godzin temu, manfred1 napisał:

Dlatego szukam teraz mały odtwarzacz z którego można słuchać MP3 z Spotify 

Powtórzę:

W dniu 8.03.2025 o 19:59, szymon1977 napisał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.