Skocz do zawartości
IGNORED

Mechanizm Philips CDM-4 a pilot? Pomocy!

brbr

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Odnawiam wątek :-)

Niestety nie udało mi się dopasować pilota uniwerslanego MAK Maxim do odtwarzacza Marantz CD50.

Znalazłem kod do CD50 na stronie producenta pilota ( firma Elmak ) , wbiłem kod do pilota i nie działa.

Mam prośbę do posiadaczy takich odtwarzaczy jak Marantz CD40, CD50, CD60.

Czy na pilocie do tych odtwarzaczy jest jakiś symbol ( np. coś w stylu RC-XXCD ) który może by ułatwił mi poszukiwanie odpowiedniego kodu ?

pozdr.

Arkadix

- > Arkadix

Nie wiem czy Ci to cos pomoze ale ja mam Philipsa CD 473 z napedem CDM 2 Rowniez mialem klopot z pilotem do niego az w koncu wybralem sie na Wolumen i tam bodajze za 40pln kupilem oryginalnego pilota philipsowskeigo o symbolu RD6832 i dziala to to bez problemow

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.