Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RXV 650 polska instrukcja

frommert

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni mam 750 niestety bez polskiej instrukcji. Jeśli posiadasz ją w formie elektronicznej to może istnieje możliwość przesłania jej na maila? BARDZO,BARDZO mi na tej instrukcji zależy!!!

Pozdrawiam

VADER podeślesz mi instrukcję?

mam co prawda 650-kę ale lepsza instrukcja od 750-ki niż 450-ki a taką mi dodali na płytce te BARANY z MAXIMEDII

kupiłem elegancko sprzęcik i kontakt miałem z nimi dobry ale jak juz sprzęt wypchnęli to o kliencie zapomnieli

od kilku miesięcy się upominam o polska instukcję do sprzętu jaki mi sprzedali ale kamień w wodę

BANDA IDIOTÓW i tyle

WIELKIE DZIĘKI, nareszcie będę mógł bobawic się z ustawieniami 750!!!

Nie chciałbym byc nachalny, ale poszukuje jeszcze polskiej instrukcji do DVD S-550, czy posiadasz również taką instr. ???

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

Chciałem zaznaczyć że ja mogę wysłać do wszystkich ale to plik 14 mb więc muszą być odpowiednie limity na poczcie. Wczoraj miałem 2 zwroty. Za instrukcje trzeba podziekować Vaderowi44 bo to od niego.

pozdrawiam

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.