Skocz do zawartości
IGNORED

Ojciec Swiety umiera

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

tragiczny dzień. tragiczna noc...Nigdy nie byłem mocno wierzący, ale nawet nie myślałem, że taka chwila odciśnie mocno swoje piętno. Jestem zdruzgotany i tylko co chwila próbuję się powstrzymać od płaczu...Odchodzi Autorytet Dla Wszystkich.

Od 48 godz. oglądam tylko NBC-LIVE-z Watykanu. Dużo wspaniałych słów w kierunku Papieża. Wiele komentarzy z całego świata. Wielki Człowiek. Wielki Nauczyciel życia...i śmierci.

[']

Wspaniały człowiek...

Nie płaczmy jednak bo to nam chrześcijanom nie przystoji, oby cierpiał za nas jak naj mniej. Posłuchajmy tego wielkiego człowieka choć raz, choć raz oklaskami(w tym przypadku poprzez tv nie zacierajmy jego najwspanialszego z możliwych przekazów), zróbmy to o co nas tak bardzo prosi zastanówmy sie nad własnym istnieniem. I módlmy się bo to należy czynić zawsze. Módlmy się w intencjach Ojca Świetego bo jest jeszcze wśród nas. Ehh ta telewizja sensację robi nawet z takiego wydarzenia, wyłączmy telewizię i zapalmy świeczkę...

Ojcze Świety pozostań jeszcze z nami!

Americano- jak Polaka i w większości katolika, że nie wspomnę o innych wyznaniach, które PAPIEŻA POLAKA CZCZĄ I SZANUJĄ rozumieć zamieszczone przez ciebie uśmieszki:) Jeśli nabijasz się, to będę pierwszy, który urżnie ci głupi łeb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amerikano- przeczytałem Twoje wczesniejsze wpisy i juz wiem, ze ostanie usmieszki były nieświadomą gafą. Cofam więc ostanie słowa z końcówki mego wpisu. Ale jak to jest. Papa polaco ani rodzina a ni krewny, aż się we mnie zagotowała krew...

Amerikano- rozważ może zmiane swego nicku? Mimo, że mam tam sporą część rodziny, przebywałem tam równiez sam, ale za ich postępowanie wobec... i Polski nie cierpię zarozumiałych uesańczyków wraz z ich szczurowatym prezydentem.

Karoł Wojtyła odszedł w wigilię święta Miłosierdzia Bożego. Święto to ustanowił sam na pierwszą niedzielę po Wielkanocy, kanonizując w tym dniu w 2000 roku siostrę Faustynę Kowalską.

Czy to mógłbyć przypadek???

raczej nie :|

[']

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dopiero jak byl chory zrozumialem ile znaczy. Takze dla mnie. Nigdy nie bylem specjalnie wierzacy ale doceniam Go jako czlowieka i nie mam nic przeciw zeby zostal swietym. Zasluguje na to jak nikt inny. Niech spoczywa w pokoju.

...

[obrazekLUKASZ-289035_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kinker

>[*] Niech kazdy zapali znicz ku pamieci Papieża Polaka...

To smutna wiadomość, ale może weźmy lepiej do siebie naukę jąką po sobie pozostawił. Papież niezapalał zniczy, On pomagał ludziom - więc i Ty pomóż komuś, to będzie najlepsza pamiątka.

Pozatym ... mowa srebrem, milczenie złotem ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.