Skocz do zawartości
IGNORED

Ankieta - Zjawisko audiofilizmu w Polsce

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

na prośbę zakładam temat, żeby był bardziej widoczny

------------------------------------------------

Witam Wszystkich Szanownych Forumowiczów :)

Mam na imię Patrycja. Jestem studentką ostatniego semestru Wyższej Szkoły Komunikowania i Mediów Społecznych w Warszawie. Jestem również wyrozumiałą :) żoną audiofila i forumowicza "Papamka".

Podjęłam się niełatwego zadania. Temat mojej pracy magisterskiej brzmi – "Zjawisko audiofilizmu w Polsce".

Jednym z ważniejszych rozdziałów tej pracy jest ankieta, którą ułożyłam.

Mam do Was gorącą prośbę o jej wypełnienie. Starałam się, żeby nie była zbyt długa i nie zajęła dużo czasu.

Wszystkim, którzy będą chętni mi pomóc, wypełnią ankietę i odeślą na e-mail:

link do ankiety:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (plik należy pobrać i zapisać na dysku)

email: [email protected]

BAAARDZO DZIĘKUJĘ :)

Pozdrawiam

Patrycja Gołębiewska

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/17309-ankieta-zjawisko-audiofilizmu-w-polsce/

Hmmm.....

Droga Patrycjo:

1. czy istnieje możliwość, by ta ankieta była w jakimś normalnym formacie, a nie MSWorda?

2. co oznacza w pkt. 5 "Twój system audio to" "stereo i wielokanałowy" - dwa systemy w domu?, a jeśli tak, to system wielokanałowy ma być audio czy do kina domowego? W tym samym punkcie - przyjmując, że system wielokanałowy audio (odpowiedź druga) to nie jest system do kina domowego na którym ktoś słucha, to jaką ma dać odpowiedź?

3. pkt 6 - co ma wpisać osoba, która kupuje nieregularnie różne pisma? Czasem jedno, czasem więcej?

4. hmmm.... tu już jedynie ciekawość - jakie znaczenie ma dla Ciebie rozróżnienie koncertów na jakie się chodzi na te z muzyką klasyczną oraz pozostałą?

ankieta mało precyzyjna, i word to nie jest dobry pomysł chyba lepiej było umieścić to na stronie w sposób tradycyjny z systemem który by automatycznie wysyłał wyniki na wskazany e-mail znacznie ułatwiło by to prace i nie zniechęcało do wypełnienia bo jednka troche to trwa - mój word troche powariował zanim się włączył ale jakoś udało się wypełnić i wysłać, zresztą każdy z nas (jeśli wogle ją ma) posiada inną wersję worda od tych najstrszych po nowsze i jak wiadomo nie każy plik w wordzie wygląda tak samo(...)

>Patrycja

niechcialbym byc statystycznym malkontentem ale....:)

jaki masz operat losowania?

Bo to troche tak jak badac alkoholizm na podstawie opinii czlonkow klubu AA:) z ta roznica ze oni chca sie leczyc.

Jesli dajesz ankiete tylko na tym forum to np. pyt. 7 jest niestety rownie dobre co: czy korzystasz z internetu.

Podstawa to dobrze sformulowane pytania. Bez obrazy, ale niektore pyt. z ankiety sa niejednoznaczne.

Jaka jest teza do udowodnienia?:)

i jaka jest definicja audiofilizmu przecietnej kobiety?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.