Skocz do zawartości
IGNORED

Coś więcej niż High End ?

Audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Mając na codzień doczynienia z ewoluowaniem tego pojęcia, może powinniśmy stworzyć nowe, dotąd nieznane określenie dla podobnych "zjawisk"?

No comment's ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/17443-co%C5%9B-wi%C4%99cej-ni%C5%BC-high-end/

Najważniejsze, żeby gra warta była świeczki, facet widać ma sporo czasu i pieniędzy, więc czemu ma nie korzystać, ale czy brzmi to tak jak wygląda? Chyba różnie bywa bo sporo tam zmian, ale i tak w obszarze nie dostępnym dla większości. Najlepsza jest ta piwnica ze wzmakami, gęsty kurz na każdym, jakbym miał chociaż jeden, to by stał na wyróżninym miejscu i byłby pucowany codziennie :))

No co, facet poprostu idzie po calosci... Jak spodoba mu sie jakas koncepcja to idzie bezkompromisowo. Troche przekombinowal z kolumnami i to wymuszalo pewne nieracjonalne ruchy (i nadal je wymusza).

Ja sie tylko ciesze, ze moja koncepcja systemu idealnego jest zupelnie inna i co najwazniejsze, ze nie bede musial naglasniac takiego salonu :-)

z innej beczki - cóż to za klient! - przecież on spokojnie utrzymałby u nas nie jednago dystrybutora, patrząc na tę jego piwnicę, to jak mu coś zapasi, to odrazu bierze po pięć sztuk i to wszystko po 20tys za egzeplarz, z takim kilentem, to dystrybutorzy, czy producenci powinni utrzymywać osobiste kontakty

Jak to co ?-Skompletowałby lepszy system ;) Zawsze tak jest.

Jak popatrzyłem na to wszystko to zgłupiałem. Bo nie wiem czy to cerkiew czy meczet ;)

Poza tym jak ten sygnał się nie pogubi pędząc po wielu IC obok siebie... Jestem głeboko przekonany, że w tym wypadku izolacja IC pełni zasadniczo rolę band (by elektrony nie poprzeskakiwały na przeciwny pas dźwiękostrady ;)

Czy nie przeszkadza mu wentylatorek od peceta?

Poza tym chyba taniej jest zaprosić sobie wykonawcę do domu. O ile miałby wtedy w domu ładniej (zwłaszcza jeśli zaprosiłby D. Krall).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.