Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOFILIA vs OTYŁOŚĆ

namelessclub

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczyloby zapewne kilkanascie razy dziennie podniesc wzmaka, albo kilkanascie przysiadow ze wzmakiem w ramionach ;) zeby miec swietna sylwetke i zero nadwagi. Ale poniewaz tego nie robie, a na kanapce odsluchowej spedzam sporo czasu wiec nadwaga (niestety!) jest.

• Redaktorzy

Ja mam wrażenie, że moje ruchy masy nie mają związku z hi-fi. Kiedyś rankiem zaważyłem dwa kilo więcej niż poprzedniego dnia wieczorem, ale nie była to noc poświęcona słuchaniu muzyki, a przynajmniej nie tylko.

nemeless, mam doświadczenia. Dawno, dawno temu zacząłem swoje treningi od podnoszenia magnetofonu szpulowego Tonette, o ile mnie pamięć nie myli tak to się nazywało. To był taki ciężki szary grat, chyba nawet z lampami wewnątrz, miał też uchwyt z tworzywa sztucznego(lekko gumowany). Efekt był taki, że po 2 misiącach ćwiczeń wyglądałem jak Pudzian:) Mogę też polecić przysiady z flagowymi Avalonami, albo rozpiętki Krellami FPB, a dla prawdziwych twardzieli rozciąganie Veluma w siadzie(żeby nie oszukiwać).

Fr@ntz, ja moją znalazłem gdzieś w piwnicy, razem z kilkudziesięcioma taśmami ZWCH Stilon Gorzów- to pamiętam. Sprzęt był oczywiście na chodzie, repertuar: The Best of moi rodzice: Paul Anka, Elvis, nie gardzili też Czerwonymi Gitarami itp. To oczywiście było mono, a ważył tyle co teraz zestaw kina domowego wraz z głośnikami w MM. Właściwie to trochę szkoda, że go wyrzucilem, dla checy moznaby go pod sprzęt podpiąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.