Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z wyborem pralki

Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

do mnie właśnie jedzie taka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

stargowane do 1850 z dostawą do łazienki.

dokładnie z tego sklepu. różnica w cenie maxmedia euroAGD, MM i inne sklepy między 300 i 500 PLN.

co przy cenie ok 2kpln za sprzęt... no comments.

..

odsłuchowo najlepsze są Gorenje - najcichsze z nich wszystkich.

AEG to (mniej bajerancki, bardziej pancerny) electrolux produkowany w niemczech.

..

jeśli chodzi o jakość prania to w gre wchodzą tylko Siemensy (Bosch) (wiem, każda pliszka..) electroluxy (AEG).

Candy IMHO nie piorą (nie dopierają) - testowane na białych damskich wdziankach typu spodnie (test na 2 identycznych parach białych spodni , zabrudzonych w identycznych warunkach , takim samym proszkiem, program: pranie zasadnicze. temp 40st.)

efekt>

Wyprane w Candy - wyszły niedoprane.

..

Mnie przyszło (w końcu) wymienić poczciwe Candy, na nową pralkę i będzie to Siemens.

pzdr.

Piotr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kubek, moim zdaniem niepotrzebne są wyświetlacze w pralce, lepiej włączyć TV i popatrzeć. Pralka powinna prać i dopierać. Proponuje ślepe testy z dopieraniem, węzłami na koszulach, proskiem Haizer w jakimś demoroomie.

I co tam jeszcze, aha musi mieć dobrą sieciówkę ;) i węża w oplocie do wody.

namelessclub, 18 Maj 2005, 14:44

>jak się kota z pralki wyciągnie

>o to już wiem co to znaczy rzygać jak kot:)

Wiesz, kota się pierze ale nie wykręca, więc trzeba wyciągnąć go przed wirowaniem ;)

Moja stara (pralka) ma suszarkę, ale jak nowa pralka wiruje z 1000 obrotami to nie ma co suszyć.

Co do bąbelków to chyba wymyślono dodatki (dopalacze) do proszków -> OXY-cośtam.

Gość

(Konto usunięte)

>guzia, 19 Maj 2005, 11:02

>Co do bąbelków to chyba wymyślono dodatki (dopalacze) do proszków -> OXY-cośtam.

Chodzi mi o pralki do których w czasie prania wpompowywane jest powietrze(do bębnów z praniem oczywiście)i woda - coś jakby mini jakuzi:)

jacch, 19 Maj 2005, 13:10

>Chodzi mi o pralki do których w czasie prania wpompowywane jest powietrze(do bębnów z praniem

>oczywiście)i woda - coś jakby mini jakuzi:)

Dokładnie o tym myślałem, teraz już jest taki bajer, że jakuzi w pralce (nawet Frani) robisz wpuszczając powietrze (OXY) w tabletkach albo proszku, zamiast pompki z napowietrzaniem :)

i jeszcze GEN ale nie wiem jaki ;)

O Kubek do rzeczy mówi

tylko jak delikwenta będziesz sadzał (kota) na pralce to bez żarcia, jak mu będzie wygodnie znaczy, że ustrój pralki odpowiedni:)

a sadyści co wciskają zwierzaki w różne takie miejsca ....

Matka Natura się za Was WSTYDZI

Ururam Tururam, 19 Maj 2005, 14:21

>A może tu chodzi nie o klub tylko o pałkę?

>A co to byłby za nick: "Kociapała"? Błe... :-/

UT

Nie znęcaj się, bo umrę ze śmiechu.

Już widzę sens wpisów myszy w wątku "Najpiękniejsza Forumowiczka"

ROTFL

>Kubek

W razie gdyby zachodziła pilna potrzeba tuningu, proponuję kupić Veluma, wypatroszyć druty ze środka, pozostały wąż podłączyć do zaworu z wodą zamiast firmowego i będziesz miał najbardziej audiofilską pralkę na świecie :-)

Wszystko w swoim czasie - najpierw odsłuchy ;).

Najbardziej mnie zdziwiła szyka obsługa sklepu topmarket.pl - zamówienie o 12 godz, o 13 dostałem telefon ze ok 18-22 praleczka będzie w domu :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.