Skocz do zawartości
IGNORED

parantulla mówi DO WIDZENIA

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ od jakiegoś czasu praktycznie w każdym wątku, w którym mam (bez)czelność zabrać głos zaraz pojawia się cała chmara poprawnych politycznie wpisów pod moim adresem a często gęsto bez związku z danym tematem, w dniu dzisiejszym postanowiłem zakończyć swoją uciążliwą działalność na tym forum. Nie będę się kajał ani przepraszał chociaz może powinienem, ale jakos mi się szczególnie nie chce. "Poznałem" tutaj wielu mądrych osobników, którzy maja cos ciekawego do przekazania jak również zakompleksionych pieniaczy, którzy bezpiecznie z za ekranu monitora odreagowują swoje frustracje i życiowe niepowodzenia. Tym pierwszym dziekuję za bezcenną wiedzę i bezinteresowną pomoc a tym drugim no cóż ... Po prostu współczuję. Nie będę sie tu zbytnio rozwijał bo i tak mało kogo to interesuje, ale chcę, żebyście wszyscy wiedzieli, że mimo tego co czasem napisałem to jednak zawsze szanowałem odmienne zdanie a czasem nawet potrafiłem przyznac sie do pomyłki co niektórym polecam pod rozwagę na przyszłość zanim zaczną pleść trzy po trzy często z braku merytorycznych argumentów posuwając się do inwektyw byle tylko postawić na swoim i mieć ostatnie słowo. Nie zamierzam dalej w tym uczestniczyć i mówiąc krótko zabieram swoje zabawki i idę do domu.

Zgodnie z tytułem wątku parantulla mówi DO WIDZENIA.

P.S.

Chyba powinno być coś innego, ale jakos nic mi nie przychodzi do głowy ;-)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
https://www.audiostereo.pl/topic/18426-parantulla-m%C3%B3wi-do-widzenia/

Nie wygłupiaj się !!! wiele osob liczy sie z Twoim zdaniem na tym forum, ponad to masz prawo wolnej wypowiedzi na każdy temat pod warunkiem nie przekraczania norm społecznych i obyczajowych...

Zostań i nie przejmuj się głupimi zaczepkami dzieci z piaskownicy !!!

POZDROWIENIA:

Polik

McGyver, 21 Maj 2005, 19:34

>Discomaniac 71 ma rację, jeżeli wszyscy rozsądni będą tak reagować to Audiostereo stanie się forum

>samych głupków. Odpocznij i wracaj.

Żaden rozsądny człowiek tak nie reaguje....

• 5 lat później...

Coś nie wyszło to pożegnanie.

No, za to Twoje wyszło.

Ile ich już było, ze trzy chyba czy więcej?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.