Skocz do zawartości
IGNORED

konkurs naima

adamm

Rekomendowane odpowiedzi

> Drakuul:

Cóż poradzę, jak obrzydzenie mię bierze?!

A wolałbym, żeby wygrał ktoś obcy, kto do odpowiedzi doszedł własnym wysiłkiem, niz ktoś z Forum, kto poszedł na łatwiznę. Błeee...

Żeby była pełna jasność to powiem, że ja bym nie prosił na Forum o podpowiedź. Ambitny jestem. Uznałbym, że skoro nie znam odpowiedzi to za cienki jestem i Ci co wiedzą więcej mają słuszne prawo brać udział w losowaniu. Ale rozumiem inne podejście do tematu. Tym bardziej, że w dzisiejszych czasach to takie typowe - liczy się przecież efekt, wynik, a nie droga do niego.

The dark side clouds everything.

>Ururam Tururam

Eeee, nie tragizuj.

Albo ktoś ma stare numery hi-fi i muzyki albo nie - ot co i niech mi ktoś nie mówi, że na wszystkie pytania odpowiedział "z głowy", bo taką ma wiedzę.

Odpowiedzi na konkurs Naima - jedna wymagała pogrzebania w sieci, reszta wszystko napisane jak byk w testach albo prezentacjach Naima w starych numerach, ale trzeba je mieć...

Nie każdy ma, ale czy dlatego mam czuć się lepszy i zachować wszystko tylko dla siebie?

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Żeby odpowiedzieć poprawnie nie trzeba mieć starych numerów. :-) Use Gooogle Luke!

I dlatego drażnią mnie idący na łatwiznę. A moim studentom ściąganie niezbyt się opłaca. :-[...

Tak jest UT, tępić ławizne i cwaniactwo.

Niektórym to już nawet nie chce się poszukać, czekają na gotowe. A do roboty...:-)

Najlepiej niech ktoś inny poświęci swój czas a ja się doczepię. Pasożyty, he, hę:-)

a klucz tak jak obiecałem tak i umiesciłem

Ps. Tym bardziej ze z większą satysfakcją niż oczekiwałem(tak dla dobrej przekory dla pewnych osób ;), bo to zabawa przecie! :) a forum po to chyba jest by pomagać? nieprawdaż?

strzelałem :)

mówili co by po gazetach nie pisać to nie piszę a wycinać ?! phi szkoda niszczyć MiHF.

nic nie wysyłałem

a jak kombinacja się nie podoba mogę coś innego napisać ale czy to sie komuś przyda

chyba lepiej podawać złe odpowiedzi

więcej ludzi skrewi

większ szansa na wygraną

:)

Zabawa przecie? Tak, może i zabawa, ale z krzywdą cudzą - tych, którzy uczciwie do odpowiedzi doszli. Zabawa cudzym kosztem zaczyna się niewinnie, a różnie może się skończyc wedle zasady od rzemyczka do koniczka. Ostatnio jakieś chłopaki wrzucili dziewczynę do wody - dla zabawy przecie - a ta nie umiała pływać i się utopiła.

Nie przesadzam, co widzisz rozglądając się dookoła. Polskie dzieci od lat są wychowywane na oszustów (odpisywanie!!!), a potem dziwisz się, ze afera goni aferę?

A poza tym - jak juz pisałem - w dzisiejszych czasach organizowanie takich zabaw sensu nie ma, bo zawsze znajdzie się jakiś {wstawić obelżywe słowo}, który z czystej przekory zabawę innym zepsuje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.