Skocz do zawartości
IGNORED

koncert TEN YEARS AFTER, Łódź 29.05.2005

OuNiS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Tak, tak wiem, ten zespol to juz historia, nowe plyty to juz nie to samo, brak A. Lee itd., itp. Ale jednak warto bylo. Warto bylo pojsc o uslyszec legende. Cofnac sie o te 30-35 lat. Chlopaki wg. mnie zagrali zajebiscie. Duzo starych numerow przeplatanych nowymi kawalkami (ktorych nie znam, ale nawet fajnie sie tego sluchalo na zywo). Solo R. Lee w Hobbitcie zwalalo z nog, facet juz nie taki mlody, ale dal niezle po garach. Zastepnik A. Lee Joe Gooch wg. mnie swietnie sprawdzil sie w starych numerach ale dla niektorych pewnie pozostanie tylko zastepnikiem. Mi brakowalo w jego grze takiej, jak ja to nazywam, "zadziornosci" A. Lee, chociaz bardzo sie staral. Churchill tez niezle dokazywal ale niestety wg. mnie fatalne naglosnienie powodowalo, ze caly jego wklad w show ginal gdzies w zgielku i jazgocie. Szkoda, bo w niektorych momomentach naprawde bylo czego posluchac. Jedynym minusem, ale niestety duzym, byla jakosc naglosnienia i generalnie przygotownie przez technicznych wystepu. W jednym z numerow doszlo wrecz do calkoiwtego odciecia Lyonsa, i basu nie bylo slychac przez dluzsza chwile muzycy byli troche zmieszani, a techniczni chyba bezradni. Za co oni biora kasiure?

Podsumowojac, warto bylo zobaczyc i posluchac na zywo TYA, bo warto posluchac ludzi, ktorym granie sprawia prawdziwa radosc a przy okazji maja co pokazac, co niestety zdarza sie juz coraz rzadziej...

Pzdr.

OuNiS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.