Skocz do zawartości
IGNORED

Czym różnia sie Yamahy seri xx7

Ragless

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć:)

CZym różnią sie zestawy Yamaha z końcówka xx7??? Bo miałem kupić ampli YAmaha 550 i DVD s550 ale zastanawia mnie czym różni sie zestaw ampli 557 i DVD s557????

Czy jest jakis program/muzyka do ustawiania i testowania kina domowego? Czy można taki cos sobie ściagnąć???

Czy sie różni dokłądnie nie wiem, jak dla mnie a mam Amp 550 słuchalem 557 różnicy nie usłyszałem(na tych samych kolumnach i CD) DVD z tego co czytałem na forum itepe to raczej niczym sie nie różni. Co do testowania, są pliki kodowane DTS i Dolby Digital które mozesz sobie pościągac ze stron:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Są też do kupienia plytki na allegro ale nie miałem przyjemności wiec na ich temat się nie wypowiadam

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podobno różni się tunerem - gdzieś czytałem na innym forum. Sprzęt można porównać (ułożyć dane techniczne obok siebie) na stronie yamahy. Niestety mój angielski jest słaby (nawet bardzo) i trudno mi powiedzieć czym się różni. Przeględając takie zestawienie zauważyłem 3 lub 4 różnice. Oczywiście cena jest najbardziej widoczną różnicą ok. 200 zł.

Jeżeli dojdziesz do tego (jakie są różnice) daj znać bo zamierzam kupić yamahę 650 lub 657.

seria x57 od x50 różni się min. tym że już w modelu 557 możliwa jest konwersja sygnału wideo do sygnały component, dodatkowa różnica to tuner radiowy, inne zmiany nie przychodza mi w tej chwili do głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.