Skocz do zawartości
IGNORED

Jacko not guilty! not guilty!

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

Hehehe

Nie wiem nawet jak to skomentowac;) wywolalo to jedynie usmiech na mojej twarzy i w sumie jest mi to obojetne:) I tak by nie poszedl siedziec wiec jakos specjalnie mnie to nie zaskoczlo:) Smutno tylko na niego patrzec jak wyglada:( a kiedys byl normalny. Co mu odbilo, hyh:(

dla wiekoszci to spore zaskoczenie z roznych wzgledow, jeden z zarzutow by go wsadzil do kicia na ladnych pare lat, takze to nie prawda, ze i tak by nie siedzial.

nie bylo wiadomo az do ogloszenia wyroku, czy wroci swoim wozem, czy juz bedzie jechal bryczka wiezienna.

to nie lew rywin :)

specjalnie 25 minut oglądałem CNN i nerwowo wyczekiwałem wyniku :)

najlepsze były te płaczące fanki i ta babka wypuszczająca gołębie.

Zawsze mnie ciekawiło takie zjawisko prawdziwego oddania się swojemu idolowi i towarzyszenia mu zawsze i wszędzie i bezwzględnego wierzenia w jego wieczną dobroć (abstrahując od Michasia)

nigdy tego nie rozumiałem - może jakaś mądra to mi wytłumaczy, jak można idola traktować w istocie jak boga?

No a wracając do meritum.

Już dość dawno temu wyczytałem, że ta matka co go oskarżyła, to już kilka razy próbowała wytaczać takie procesy,

a teraz się jeszcze dowiedziałem że kłamała pod przysięgą w innych procesach.

Dla mnie potem była sprawa jasna - chodziło tylko o kase.

Tzn wiadomo było że idzie o kase, ale czy faktycznie Michaś coś robił czy nie nie wiadomo było.

Teraz sprawa chyba jest jasna.

O, Kapelli, gołowąs jeszcze, a jaki wyważony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Po mojemu to jest cos na rzeczy ale sad nie tym sia zajmowal. Watpliwosci po prostu poszly na reke podejrzanemu. Wszystko.

Inna sprawa, ze Michael to postac gleboko tragiczna. Szczegolnie, kiedy oglada sie filmiki 6-latka spiewajacego pro na scenie. Zal chlopaka no i wyrosl na niewiadomo co bo nie mial gdzie i kiedy dojrzec spolecznie. Ofiara show-biznesu.

Oczywiscie, nie chcialbym, by sypial w jednym lozku z moim synem :-)

pzdrw

soso

Bylem bardzo zadowolony, ze wszyscy siedzieli przed tv i grzecznie czekali na wyrok, w skupieniu, na fotelach, z zainteresowaniem i cierpliwoscia. Znakomita okazja na wyjazd do miasta i zalatwienia kilku waznych spraw szybciej niz zwykle. Jeszcze raz dziekuje.

Czlonkowie poroty do kamer mowia, ze sa przekonani o tym, ze jest pedofilem i robil sobie dobrze z ich pomoca...

Jednak niemogli go uznac za winnego w sensie tego konkretnego oskarzenia. Prosto tlumaczac - nic mu niepotrafil nikt udowodnic i prawnik potrafil wszytko wywrocic. Jest mi obojetne, ze niepojdzie siedziec - cieszy mnie, ze niebedzie wiecej nikt pozwalal swojim dzieciom by spali z nim w jednym lozku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.